Animal Crossing New Horizons patch notes: wat is er nieuw in Update 1.2

Hoera, struiken! Uitbreiding van het museum! De game die maar blijft geven.

De Animal Crossing patch notes lezen geven je een overzicht van wat de laatste update veranderd,verwijderd of toegevoegd heeft in Animal Crossing: New Horizons.

Nintendo zal de game regelmatig updaten, met grote seizoensupdates die veel toevoegingen doen aan de game en ook met kleinere updates die bugs oplossen.

Door dit artikel in de gaten te houden, ben je altijd op de hoogte van de laatste veranderingen op jouw eiland in Animal Crossing: New Horizons.

Speel je de game voor het eerst? Bekijk dan zeker ook eens onze Animal Crossing New Horizons tips om een vliegende start te maken.

Animal Crossing New Horizons patch notes: wat is er nieuw in update 1.2

Dit zijn de Animal Crossing: New Horizons versie 1.2 patch notes. Deze update werd beschikbaar gesteld voor iedereen op 22 april 2020. Wie de game opstart, krijgt een melding dat er een nieuwe versie beschikbaar is. Deze moet je installeren voor je opnieuw terug gebruik kan maken van de online functionaliteiten.

  • De volgende verkopers kunnen je eiland nu bezoeken.
    • Leif (tuinierswinkel)
    • Redd (Jolly Redd's Treasure Trawler)
  • Seizoensevenementen toegevoegd.
  • Problemen opgelost om het spelplezier te verzekeren in de toekomst.

Het meest opvallende hier is dat de nieuwe verkopers Leif en Redd vanaf nu op willekeurige dagen op je eiland kunnen arriveren met deze update. Best belangrijk om te weten is dat als je de game al opstartte en speelde op dezelfde dag dat je de patch downloade, er geen winkelier zal verschijnen! Installeer dus eerst de nieuwe versie voordat je speelt, andes moet je een extra dag wachten!

Deze toevoegingen horen allemaal bij de nieuwe evenementen die gaan starten zoals de Natuurdag en Internationale museumdag.

Naast de bovenstaande veranderingen, past de update ook nog deze veranderingen toe:

De interest die je krijgt op het geld dat op je bankrekening staat gaat omlaag. Je krijgt een brief van Tom Nook om dit uit te leggen, met een nieuw tapijt als goedmakertje. Je kan dit tapijt later nog eens kopen met behulp van Nook-miles:

animal_crossing_update_1_2_2
animal_crossing_update_1_2_4

Je krijgt ook een gratis cadeautje van Nintendo omdat je de update installeert: een wereldkaart.

animal_crossing_update_1_2_3

Er zijn ook twee nieuwe hemden te koop in de NookStop. De hawaiiaanse hemden die je Tom, Timmy en Tommy Nook ziet dragen:

animal_crossing_update_1_2__1
animal_crossing_update_1_2__2
Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread