Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing schuurtje: Hoe ontgrendel je het schuurtje en hoe werkt het in New Horizons

Ruim je zooi toch eens op.

Er is nu een Animal Crossing schuurtje beschikbaar dankzij de New Horizons 2.0 update.

Er valt van alles op te pikken op je eiland, maar helaas hebben je broekzakken maar weinig ruimte. Je moet dus altijd wel iets achterlaten terwijl je naar huis gaat om de spulletjes op te bergen. Dat gaat vanaf nu anders worden.

Deze pagina legt uit hoe je het schuurtje ontgrendelt in Animal Crossing: New Horizons, alsook hoe het schuurtje werkt zodat je je alvast goed kunt inlezen voordat je er eentje neerzet.

Op deze pagina:

Hoe ontgrendel je het schuurtje Animal Crossing New Horizons

Het schuurtje is een nieuw voorwerp waarmee je de opslag thuis van een afstandje kunt benaderen. Het is een geweldige manier om snel je inventaris leeg te maken of juist om voorwerpen op te pikken zonder dat je daarvoor naar huis moet.

Om het schuurtje in Animal Crossing: New Horizons te ontgrendelen moet je eerst je huis volledig upgraden, en dan nog 500,000 klingels betalen om je opslag uit te breiden.

RIP bankrekening.

Zodra dat klaar is moet je de volgende dag een brief krijgen waarin staat dat je een schuurtje met Nook-miles. Ga naar de servicebalie en log in op het Nookstation.

Hier zijn twee schuurtjes beschikbaar - een houten schuurtje (doe-het-zelfplan, meteen beschikbaar voor 6000 klingels) en een schuurtje (ook 6,000 klingels, maar deze komt de volgende dag per post).

Het houten schuurtje bouw je met 30 hout, hardhout en zachthout en 10 ijzerklompjes.

Hoe het schuurtje werkt in Animal Crossing New Horizons

Je kunt het schuurtje overal op het eiland plaatsen, wat het echt een essentieel gereedschap maakt dat je zo snel mogelijk moet hebben.

Zodra je de geschikte plek hebt gevonden kun je hem neerzetten. Geen zorgen, je kunt hem altijd weer oppakken en ergens anders neerzetten. Dan kun je op twee manieren met het schuurtje interacteren: er iets instoppen of er iets uithalen.

Met de eerste optie stop je iets van je eigen inventaris in de opslag. Er vanuitgaande dat je thuisopslag nog ruimte vrij heeft, natuurlijk.

Hoezo is een rijstkoker op het strand niet handig? Oh, juist.

De tweede optie doet verrassend genoeg het tegenovergestelde. Daarmee haal je juist items uit je opslag, voor als je even snel iets moet maken of als je schep weer stuk is. Het is een heerlijk snelle optie en is overal wel handig voor.

Net als met de meeste voorwerpen kun je zelfs het uiterlijk van je schuurtje bij een werkbank aanpassen.

Dat was het! Veel plezier met de mobiele opslag die je schuurtje biedt.

Interesse in de andere nieuwe functies? We hebben gidsen voor Kapp'ns boottochtjes, Gyroids, hoe je Brewster vindt, verordeningen en groepsgymnastiek.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties