Skip to main content

Animal Crossing New Horizons: Zo vind je het Aarde-ei, Bladei, Luchtei, Steenei, Waterei en Houtei

Zo vind je alle zes de eieren.

Zipper T. Bunny verstopt naar aanleiding van Konijnendag, ook wel bekend als Bunny Day, een Aarde-ei, Bladei, Luchtei, Steenei, Waterei en Houtei in Animal Crossing New Horizons. Tijdens dit evenement krijg je de opdracht om de eieren te zoeken.

Met die eieren maak je vervolgens weer speciale Konijnendag meubels.

Inhoud:

Welke zes types eieren vind je in Animal Crossing New Horizons?

Eieren in New Horizons zijn als het ware speciale materialen waarmee je Konijnendag meubels of kleding in elkaar knutselt. Naar aanleiding van Konijnendag verstopt Zipper T. Bunny zes verschillende soorten eieren op je eiland. Nu is het aan jou om die speciale materialen te vinden en vervolgens de speciale Konijnendag-getinte meubels of kleding in elkaar knutselen.

Je hoeft trouwens niet in gebouwen te zoeken. Zipper T. Bunny heeft de eieren alleen buiten verstopt.

Tijdens je zoektocht merk je ook dat je niet alleen eieren, maar ook doe-het-zelfplannen vindt om zo die speciale kledingstukken en meubels te maken.

Dit zijn de zes eieren die verspreid liggen op je eiland:

  • Aarde-ei
  • Bladei
  • Luchtei
  • Steenei
  • Waterei
  • Houtei

Hieronder lees je hoe je alle eieren vindt. Zo moet je onder andere vissen en bomen door elkaar schudden.

Bekijk op YouTube

Hoe vind je Aarde-eieren in Animal Crossing New Horizons?

Om Aarde-eieren te vinden, pak je je schep bij de hand en graaf je op de plekken waar er scheurtjes in de grond zitten. Naast fossielen vind je er tijdens dit paasevenement namelijk ook eieren.

Hoe vind je Bladeieren in Animal Crossing New Horizons

Aangezien Bladeieren gewoon als fruit aan de bomen hangen, zijn die tijdens dit evenement het makkelijkste te vinden.

Rondlopen en dit ei uit een willekeurige boom halen is dus alles wat je te doen staat.

Wanneer je genoeg Bladeieren verzamelt, beloont New Horizons je met drie nieuwe doe-het-zelfplannen.

Hoe vind je Luchteieren in Animal Crossing New Horizons?

Luchteieren vind je tijdens dit evenement door speciale Konijnendag-ballonnen uit de lucht te schieten. Als je genoeg ballonnen kapotschiet dan krijg je een doe-het-zelfplan.

Schiet iedere ballon uit de lucht om Luchteieren te vinden.

Hoe vind je Steeneieren in Animal Crossing New Horizons?

Je vindt Steeneieren door met je schep op stenen te slaan. Door dit te doen krijg je er tijdens Konijnendag niet alleen ijzerklompjes of stenen mee, maar ook Steeneieren.

Hoe vind je Watereieren in Animal Crossing New Horizons?

Als je Watereieren wil vinden dan neem je je hengel bij de hand, ga je naar een riviertje en begin je vervolgens te vissen. Naast gewone en zeldzame vissen vind je er af en toe ook Watereieren.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Hoe vind je Houteieren in Animal Crossing New Horizons?

Door bomen om te hakken in New Horizons vind je tijdens Konijnendag Houteieren. Wanneer je bomen omhakt moet je wel voor wespen oppassen. Die steken je maar al te graag!

Succes met je zoektocht!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Read this next