Skip to main content

Animal Crossing New Horizons Bunny Day: Konijnendag data en beloningen uitgelegd

Ei-verig.

Het feest Bunny Day of Konijnendag in Animal Crossing New Horizons staat voor de deur.

Dit evenement staat volledig in het teken van Pasen, waardoor er een hoop interessante speciale meubels en kledingstukken zijn te verdienen. Ook komt Zipper T. Bunny tijdens Konijnendag bij je op bezoek.

Hieronder vind je alles wat we over Konijnendag weten.

Inhoud:

Alles wat we weten over het 'Konijnendag'-evenement in Animal Crossing New Horizons

Konijnendag is Animal Crossings versie van Pasen en staat dus volledig in het teken van konijnen en eieren. Tijdens dit evenement bezoekt de markante Zipper T. Bunny dan ook je eiland. Al is het nog altijd de vraag wie dit kostuum nou aan heeft.

Bekijk op YouTube

Zipper T. Bunny heeft over het gehele eiland eieren verstopt en nu is het de bedoeling dat je ze allemaal vindt. Daar moet je wel een aantal dingen voor doen, zoals vissen, graven en bomen door elkaar schudden.

Er zijn over het gehele eiland eieren verstopt.

Als je genoeg eieren hebt gevonden krijg je de mogelijkheid om een aantal hele speciale meubels en kledingstukken te maken, zoals tafels, manden en een poort.

Konijnendag-evenement data in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Bunny Day vindt een keer in het jaar plaats. Dit jaar gaat het evenement op woensdag 1 april van start en op zondag 12 april eindigt Bunny Day weer.

Hierdoor heb je uiteindelijk twaalf dagen om alle eieren te verzamelen.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Zo krijg je toegang tot Konijnendag in Animal Crossing New Horizons

Als je aan het evenement mee wil doen dan moet je ervoor zorgen dat je alle updates voor Animal Crossing New Horizons hebt gedownload.

Om dit te doen moet je je Nintendo Switch verbinden met het internet en simpelweg Animal Crossing New Horizons opstarten. Als er een update is dan krijg je een melding te zien.

Volg gewoon de instructies en wacht totdat je Nintendo Switch de update gedownload heeft. Nu hoef je alleen nog te wachten tot Konijnendag woensdag 1 april begint.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Read this next