Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing Brewster: Waar vind je Brewster in Animal Crossing New Horizons

Hoe verwelkom je de brouwende barista op je eiland.

Animal Crossing's Brewster komt eindelijk naar New Horizons als onderdeel van de 2.0 update.

Brewster, en zijn café De Til, is een van de meest verzochte toevoegingen aan de game sinds dat de game op maart 2020 uitkwam. Het geeft je de kans om lekker te ontspannen met een kopje koffie en het gezelschap van vrienden.

In tegenstelling tot andere games in de serie is het café geen losstaande locatie, maar is onderdeel van het museum.

Zodra je het café hebt, kun je tijd doorbrengen met de andere dorpsbewoners zowel degene die al op je eiland wonen, maar ook degene die je via amiibo oproept, terwijl je langzaam een vriendschap met Brewster opbouwt.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Hoe ontgrendel je Brewster's café en waar vind je Brewster in Animal Crossing: New Horizons

Brewster en zijn café, De Til, verschijnen op het eiland als onderdeel van het museum en, net als met andere attracties, moet wel eerst ontgrendeld worden.

Om Brewster Brewster in Animal Crossing: New Horizons te ontgrendelen, moet je eerst Blathers in het museum bezoeken. Hij heeft het dan over het idee om een café toe te voegen maar dat zijn vriend, Brewster, momenteel nergens te vinden is. Hij laat wel doorschemeren dat Brewster fan is van Gyroids.

Als Blathers het niet over Brewster heeft, is het waarschijnlijk dat je meer van je museum moet ontgrendelen. Volgens catalyst_veritas en andere Reddit-gebruikers, als je nog niet hebt gedoken en een diepzeewezen hebt gevangen, doe dat dan eerst. Lever het in bij Blathers en verlaat het museum en ga weer naar binnen. Dat moet het oplossen voor je.

Om Brewster te vinden moet je een Kapp'n boottochtje maken - want daar vind je Gyroids. Kapp'n tochtjes zijn nog een nieuwe toevoeging aan de 2.0 update. Ga naar de kade op je eiland waar Kapp'n op je wacht en na het betalen van wat Nook-miles neemt hij je mee naar het eiland.

Onthoud, je kunt alleen van Kapp'ns boottochtjes gebruik maken als je eerst een eilandbeoordeling van 3 sterren hebt. Daarnaast moet K.K. Slider op je eiland zijn langsgekomen.

Op één van Kapp'n eilanden vind je Brewster aan de wandel. Als je niet eerst met Blathers over hem hebt gesproken zul je hem niet vinden. Aangezien je maar een Kapp'n boottochtje per dag kan doen, is het belangrijk dat je dat eerst doet om hem zo snel mogelijk te vinden.

Praat met Brewster - we nemen aan dat alle dialoogopties hier werken, maar laat weten dat je naar hem op zoek bent en laat ook Blathers naam vallen. Na wat advies over Gyroids, zegt hij dat hij het 'begrijpt'.

Talking to Brewster on a Kapp'n island in Animal Crossing: New HorizonsBekijk op YouTube

Ga terug naar je eiland en breng Blathers het goede nieuws. Je leert dan dat Brewster spoedig jouw kant op komt.

Maar, Brewster en zijn café zijn niet meteen beschikbaar. De volgende dag is het museum voor renovatie gesloten, en pas de dag daarna is het café geopend. Speel je dus bijvoorbeeld op een donderdag, is het café op z'n vroegst op zaterdag open.

Zodra het museum is heropend, vind je het café links bovenaan de trap. Er staat ook een bord vlak buiten de ingang.

Koffie bestellen en alles wat we weten over vrienden met Brewster worden in Animal Crossing: New Horizons

Op dit moment weten we nog niet helemaal wat er te beleven is in de New Horizon's versie van Brewsters café. We zullen dus toch moeten speculeren wat er allemaal in café De Til plaats zal vinden.

Dus, wat weten we van voorgaande games? Het is waarschijnlijk dat je mettertijd vrienden wordt met Brewster als je zijn café regelmatig bezoekt.

In voorgaande games kon je maar één kop koffie per dag bestellen voor 200 klingels. Je moet hem wel opdringen terwijl hij nog gloeiend heet is, anders beledig je Brewster.

Als je elke dag trouw een kopje koffie drinkt versterk je de relatie met Brewster. Als je dat blijft doen horen er meer interacties beschikbaar te worden.

Welke functies er precies in New Horizons zitten is nog niet helemaal duidelijk, maar tot nu toe weten we dat:

  • Je steeds bijzondere smaken koffie kunt bestellen
  • Je koffie 'to go' kunt bestellen
  • Je verschillende beloningen van Brewster krijgt, zoals kookrecepten en meubilair.

In Animal Crossing New Leaf is het zelfs mogelijk om een parttime baantje in het café aan te nemen.

Bekijk op YouTube

Het is waarschijnlijk dat die functie niet in de game zit, aangezien er helemaal niet over gesproken is in de 2.0 update aankondiging, maar misschien dat een latere update dit alsnog toevoegt. We houden je op de hoogte.

Hoe nodig je vrienden en dorpsbewoners uit naar Brewster's café

Het café heeft verschillende functies rondom dorpsbewoners, vrienden en amiibo.

Net als met elk ander café kun je er vanuit gaan dat het populair is bij de lokale bevolking. Je kunt je persoonlijk uitnodigen voor een kopje troost, maar vrienden en dorpsbewoners kunnen zich ook zomaar bijvoegen.

De volgende interacties zijn mogelijk:

Dorpsbewoners en eilandpersoneel komen naar Brewsters café

Net als met het museum en Nooks Hoek en andere plekken op het eiland, verschijnen bewoners zo nu en dan in het café.

Net als altijd is het willekeurig wie er verschijnt. Maar het verschil is dat eilandpersoneel zoals Isabelle ook kunnen verschijnen.

Andere spelers uitnodigen

Andere Animal Crossing spelers kunnen gebruik maken van je café wanneer je gebruik maakt van online multiplayer. Ze kunnen simpelweg met je naar het museum lopen en dan plaats nemen in het café.

Andere dorpsbewoners met amiibo uitnodigen

Als je specifieke dorpsbewoners of andere personages in het café wilt laten verschijnen, kun je ze met amiibo figuurtjes of kaarten oproepen bij de telefoon links in het café.

Wanneer je dat doet nemen ze ook meteen anderen met zich mee. Zo neemt Mabel de andere Zusters Able met zich mee.

Zodra we meer weten, lees je het hier!

Read this next