Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zo krijg je Bones in Palworld

Inclusief een lijst van alle Pals die Bones laten vallen.

palworld bones
Image credit: Eurogamer/Pocketpair

Weten hoe je Bones in Palworld krijgt is waardevol omdat je dit materiaal later nodig zult hebben om een ander materiaal te maken - Cement. Zonder Bones kun je dit materiaal niet maken, en je hebt Cement nodig om later in het spel kwaliteitsvolle items te maken.

Zoals bij de meeste materialen, komt het verzamelen van Bones voornamelijk neer op het opsporen van de juiste Pals en die vangen of verslaan. Dat, of als je rijk genoeg bent, kan je het gewoon kopen bij een Merchant.

Deze gids toont jou hoe je Bones krijgt en hoe je Bones produceert in Palworld.

Op deze pagina:

 • Hoe krijg je Bones in Palworld?
 • Hoe produceer je Bones in Palworld?
 • Hoe krijg je Bones in Palworld?

  Je krijgt Bones in Palworld door specifieke Pals te verslaan of te vangen, of je kunt het ruwe materiaal kopen van een Wandering Merchant.

  Hier zijn alle Pals die Bones laten vallen in Palworld:

  • Vixy
  • Rushoar
  • Cawgnito
  • Loupmoon
  • Gorirat
  • Vanwyrm (Cryst)
  • Bushi
  • Verdash
  • Anubis
  • Het materiaal zal automatisch in je inventaris verschijnen als de verslagen of gevangen Pal het heeft laten vallen.

   palworld player stroking vixy

   Ook, als je een Wandering Merchant vindt (er is er altijd een in Small Settlement), kun je vaak Bones van hen kopen voor 100 Goud per stuk.

   palworld, the merchant 's menu is open with the buy bones option highlighted

   Hoe produceer je Bones in Palworld?

   Om Bones te produceren in Palworld raden we aan om rond te zoeken in het gebied tussen Small Settlement, de Bridge of Twin Knights (-12, -373) en de Sealed Realm of the Frozen Wings (119, -336) voor Vixy en Rushoar, omdat je ze voornamelijk samen kunt vinden.

   Deze Palshebben vaak een laag niveau in dit gebied, waardoor het veel gemakkelijker is om ze te vangen of verslaan om Bones te verzamelen. We hebben het gebied op de kaart hieronder gemarkeerd:

   palworld rushoar and vixy bone farm map location

   Je kunt ook naar de Sea Breeze Archipelago gaan, het Fast Travel-punt is op (-99, -712), om te zoeken naar Rushoar van gemiddeld niveau. Deze Pal is meestal te vinden in het grasachtige bosgebied op de kliffen aan de overkant van de archipel.

   Rushoar kan op verschillende punten op de kaart worden gevonden, maar we vonden het gemakkelijker om ze door dit uitgestrekte gebied te jagen toen we het bovenstaande gebied hadden uitgeput.

   We hebben ook dit gebied op de kaart hieronder gemarkeerd voor je:

   palworld rushoar bone farm map location

   Zodra je Level 20 of hoger bent, kun je zelfs naar Mount Obsidian in de zuidwestelijke hoek van de kaart gaan om naar Vanwyrms te zoeken. We ontdekten dat er hier clusters van minstens twee of drie Vanwyrms rondhangen aan de voet van de berg en als je er een vastlegt, heb je een van de beste vliegende mounts in het spel.

   palworld Vanwyrm in paldex menu

   Nu weet je hoe je Bones kunt krijgen in Palworld! Als je meer hulp nodig hebt tijdens jouw avontuur in Palworld bezoek dan onze Palworld gids met tips en tricks.

   Sign in and unlock a world of features

   Get access to commenting, newsletters, and more!

   In this article

   Palworld

   Xbox Series X/S, PC

   Related topics
   Over de auteur

   Clara Wasiak

   Redacteur

   Reacties