Skip to main content

Animal Crossing New Horizons knollen: Zo krijg je een goede prijs per knol met Daisy Maes knollenbeurs

Hoe je met de knollenbeurs veel klingels verdient.

De knollenbeurs is binnen de reeks uitgegroeid tot een ware traditie. Het is niet verwonderlijk dat de beurs in Animal Crossing New Horizons terugkeert.

Al heb je nu wel te maken met verkoopster Daisy Mae, in plaats van haar oma Joan. Het idee achter de knollenbeurs is gelukkig wel hetzelfde gebleven. Je koopt knollen voor een lage inkoopprijs en je verkoopt ze de week daarna door voor flinke winst.

Het is iets gemakkelijker dan een echte beurs, maar er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo kun je in een slechte week alsnog klingels verliezen.

Inhoud:

Wanneer komt Daisy Mae in Animal Crossing New Horizons langs om knollen te verkopen?

Knollenverkoopster Daisy Mae is een van de dieren die van tijd tot tijd je eiland bezoekt. In tegenstelling tot verkoopster Saharah kun je wel rekening houden met Daisy Maes bezoek.

Daisy Mae bezoekt namelijk iedere zondagochtend je eiland. Ze vertrekt weer als het 12 uur 's middags is. Voor de vroege vogels houdt dat in dat Daisy Mae waarschijnlijk al rond 5 uur 's ochtends op je eiland is.

Wanneer je met Daisy Mae praat, krijg je te horen hoe duur de knollen zijn. Die prijs verandert iedere week en verschilt ook nog eens per eiland. Het komt dus voor dat iemand anders een betere inkoopprijs heeft. Als de prijs naar wens is, kun je zoveel knollen kopen als je wil.

Wanneer je de knollen hebt is het de bedoeling dat je die volgende week met winst verkoopt. Het is wel de bedoeling dat je dat voor zondag doet. Anders rotten ze weg en ben je je investering kwijt. Dus als je je knollen zaterdagmiddag nog steeds hebt, is het misschien beter als je ze met verlies verkoopt.

Tot slot, voor diegene die net met New Horizons begint, is het van belang dat je in ieder geval twee of drie dagen speelt. Anders komt Daisy Mae niet op bezoek. Haar eerste bezoek kondigt ze per post aan, dus houd je brievenbus in de gaten.

Zo verkoop je knollen en op welk moment de prijs verandert

Vanaf maandagochtend kun je je knollen bij Nook's Hoek verkopen. Praat met Timmy en Tommy en vraag naar de prijs van de knollen.

De verkoopprijs verandert 12 uur 's middags, dus iedere dag zijn er twee momenten dat je je voorraad voor een goede prijs kunt verkopen.

Dat houdt in dat je in een week twaalf kansen hebt om je knollen te verkopen. Door een goede prijs af te wachten kun je potentieel meer verdienen. Al is het best mogelijk dat die kans zich op een gegeven moment niet meer voordoet. Oftewel, je moet nagaan wanneer je je knollen verkoopt.

Er is echter een handige manier om betere prijzen te garanderen. Zowel tijdens de inkoop als bij de verkoop.

Zo bespeel je efficiënt de knollenbeurs en zo krijg je de beste prijs

Het is belangrijk om te weten dat de prijs bij iedere speler anders is. Dat houdt in dat je door middel van multiplayer gunstige inkoop- en verkoopprijzen tegenkomt. Door andere spelers in de gaten te houden, zorg je er eigenlijk voor dat je je knollen nooit met verlies verkoopt. Misschien maak je zelfs dikke winst.

We raden je aan om social media, WhatsApp of de specifieke subreddit te gebruiken. Ook bestaat er zoiets als Turnip.Exchange. Daar vind je als je goed zoekt de allerbeste prijs voor je knollen.

Bekijk op YouTube

Zoals eerder gezegd, moet je het proces in de gaten houden. Van het moment dat Daisy Mae op je eiland arriveert tot en met zaterdagmiddag. Je krijgt de beste resultaten als je met andere spelers samenwerkt.

Maar je moet natuurlijk wel uiterlijk zaterdagmiddag de knollen verkopen. Of je nou winst of verlies maakt.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Knollenprijzen: Wat is een goede prijs om knollen te kopen en te verkopen?

De prijzen van knollen zullen van dag tot dag en van eiland tot eiland gigantisch variëren. We hebben inkoopprijzen van rond de 90 klingels gezien en verkoopprijzen zo hoog als 600 klingels. Dat houdt dus in dat je flink wat winst kunt maken.

Alhoewel het mogelijk is, is het belangrijk om te weten dat die extreme prijzen niet snel voorkomen. Een verkoopprijs van rond de 200 klingels is al goed genoeg om flink wat winst te maken.

Pas echter goed op. Wanneer de week bijna voorbij is, is het niet meer verstandig om op een goede prijs te wachten. Soms moet je gewoon genoegen nemen met een iets mindere verkoopprijs.

Het bespelen van de knollenbeurs is een risicovolle onderneming. Als je meer zekerheid wil hebben, dan zijn er nog genoeg andere manieren om geld te verdienen. Waaronder vogelspinnen en het starten van een boomgaard.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Read this next