Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing New Horizons QR-codes: Eigen ontwerpen scannen

Alles wat je moet weten over het downloaden van QR-codes in New Horizons.

Dankzij de kracht van QR-codes heb je de mogelijkheid om eigen ontwerpen in Animal Crossing New Horizons te downloaden.

Waaronder de ontwerpen die je in Animal Crossing New Leaf en Animal Crossing Happy Room Designer hebt gemaakt. Het beste van alles? Je mag zelfs ontwerpen van andere spelers downloaden, maar dan moet je natuurlijk wel nog de QR-code hebben.

Allereerst moet je ervoor zorgen dat je met Animal Crossing New Horizons een NookLink hebt.

Inhoud:

NookLink instellen in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Voordat je QR-codes gaat scannen moet je eerst een NookLink-connectie tussen Animal Crossing New Horizons en de Nintendo Switch Online app leggen.

Om dit te doen moet je op - drukken tijdens het introscherm van New Horizons. Hiermee open je de instellingen.

Vervolgens moet je de optie voor de NookLink-instellingen selecteren. Maak verbinding met het internet zodra de game daar om vraagt.

Nu moet je alleen nog wachten totdat de NookLink-connectie voltooid is. Als je dat gedaan hebt, zijn Animal Crossing New Horizons en de Nintendo Switch Online app met elkaar verbonden.

Hoe QR-codes voor eigen ontwerpen te scannen in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Als je een QR-code van een aangepast kledingstuk wil scannen moet je eerst je Nintendo Switch neerleggen en je mobiele telefoon erbij pakken.

Zorg ervoor dat je de Nintendo Switch Online app gedownload hebt. Als dat niet het geval is, moet je naar de Google Play of Apple App Store gaan.

Zodra de app gedownload is, open je de app en log je in met je Nintendo account.

Vervolgens selecteer je 'Animal Crossing New Horizons' via de Game-Specific Services-sectie.

Selecteer 'Animal Crossing New Horizons' en vervolgens 'Designs.'

Hierdoor ontvang je de verschillende NookLink-opties via de Nintendo Switch Online app. Om QR-codes te scannen kies je 'Designs'.

Nu opent een QR-code scanner en het enige wat nu nog rest is het scannen van de QR-code.

Zodra je de code hebt gescand, moet je de optie 'Save' kiezen. Nu wordt het ontwerp naar Animal Crossing New Horizons gestuurd.

Hoe je QR-code eigen ontwerpen in Animal Crossing New Horizons download uitgelegd

Als je een aantal QR-codes gescand hebt, wil je ze ongetwijfeld in Animal Crossing New Horizons gebruiken.

Om dat te doen moet je je NookPhone openen en de Eigen ontwerpen app selecteren. Druk nu op + om de ontwerpen te downloaden.

Kies vervolgens een locatie waar je het ontwerp wil opslaan. Dit mag op de plek van een blanco ontwerp of op die van een ontwerp die je ondertussen zat bent.

Hierna verschijnt het eigen ontwerp in de game en heb je de volledige vrijheid om het ontwerp naar wens te gebruiken.

Hoe gebruik je eigen ontwerpen in Animal Crossing New Horizons?

Als je een van de eigen ontwerpen die je gedownload hebt wil gebruiken, hoef je alleen de Eigen ontwerpen app op de NookPhone te openen en het desbetreffende ontwerp te selecteren.

Nu krijg je een aantal opties, afhankelijk of je binnen of buiten je woning staat.

De eerste optie is vrij logisch - 'Dragen'. Hierdoor krijg je de keuze om het eigen ontwerp voor zijn oorspronkelijke doeleinde te gebruiken.

De tweede optie is 'Hier tonen' en komt zowel binnens- als buitenshuis voor.

Juist de derde optie verandert of je binnen of buiten je woning staat. Als je buiten staat heb je de optie 'Op de grond zetten', waardoor je ontwerp op de grond tevoorschijn komt. Om dit ontwerp te verwijderen druk je simpelweg Y in als je er dichtbij staat.

Binnenshuis krijg je de optie 'In de kamer gebruiken'. Als je dit selecteer krijg je vier extra opties, waaronder de keuze of je het ontwerp als behang of vloerbedekking wil gebruiken.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Hoe deel je je eigen ontwerpen in Animal Crossing New Horizons?

Als je een beetje deftige ontwerpen weet te maken, vraag je je vast af hoe je die ontwerpen met de rest van de wereld deelt. In tegenstelling tot andere games binnen de Animal Crossing-reeks, gebruikt New Horizons alfanumerieke codes om ontwerpen tussen spelers te delen.

Om dit te mogen doen moet je eerst de zusjes Able op je eiland hebben. Zodra zij hun winkel geopend hebben, moet je iedere dag shoppen en met de twee zusters praten. Op een gegeven moment krijg je zelf de mogelijkheid om een unieke alfanumerieke code te creëren. Die code deel je vervolgens weer met andere spelers.

De zusjes hebben achterin de winkel een machine staan, waarmee je de alfanumerieke codes in kunt voeren. Zo download je met gemak een hele hoop eigen ontwerpen.

Hoe je je eigen QR-codes maakt met QR-codemakers voor Animal Crossing New Horizons

Zijn de zusjes Able nog niet op je eiland, maar wil je wel je eigen ontwerpen in Animal Crossing New Horizons hebben? Dan zijn er een aantal manieren om QR-codes te creëren.

Een manier is voor de bezitters van Animal Crossing New Leaf. In die game is het via Sable mogelijk om QR-codes te creëren. Wanneer je tien dagen achter elkaar haar winkel bezoekt geeft ze je toegang tot een speciale naaimachine.

Met de Nintendo Switch Online app scan je de QR-codes en stuur je ze met gemak naar Animal Crossing New Horizons.

Als je New Leaf niet bezit, is het nog steeds mogelijk om QR-codes te creëren. Dit kan door de hulp van Thulinma, DamSenViet en Myumi. Gezamenlijk hebben ze de website ACPatterns.com in het leven geroepen. Daar creëer je met gemak je eigen ontwerpen en zet je ze om in QR-codes. Ook QR-codes van andere talentvolle ontwerpers kun je scannen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties