Skip to main content

Animal Crossing New Horizons Gulliver: Hoe je de vijf Marinofoon-onderdelen vindt en wat je hiervoor krijgt

Ik ga op reis en ik neem mee.

Omdat Gulliver in Animal Crossing New Horizons vaak op het strand van je eiland aanspoelt kunnen we stellen dat aan boord blijven niet zijn sterkste kant is.

Wanneer je hem hebt gevonden geeft hij je de opdracht om op zoek te gaan naar vijf Marinofoon-onderdelen. Heb je alle onderdelen verzameld? Dan word je door Gulliver rijkelijk beloond.

Inhoud:

Waar vind je Gulliver?

Omdat Gulliver een speciaal personage is maakt die pas na een paar dagen zijn intrede op je eiland. Dan spoelt hij aan op een van je stranden en blijft hij daar bewusteloos liggen.

Aangezien je nooit weet wanneer dit gebeurt raden we je aan om regelmatig naar de verschillende stranden te gaan en te kijken of hij er weer ligt.

Bekijk op YouTube

Hoe vind je alle Marinofoon-onderdelen in New Horizons?

Als je Gulliver op je strand vindt is je eerste taak om hem wakker maken. Dat doe je door met hem te praten totdat hij reageert. Een makkelijke opgave is dit niet, want soms duurt het een tijdje en meerdere pogingen om hem effectief wakker te krijgen.

Wanneer je daar toch in slaagt legt Gulliver uit wie hij is en probeert hij via zijn Marinofoon zijn vrienden te bereiken. Die is echter kapot waardoor hij hen niet kan bereiken. De enige manier om zijn Marinofoon te repareren is door de vijf Marinofoon-onderdelen te verzamelen en die aan hem te overhandigen.

Om alle onderdelen te vinden ga je vervolgens naar de verschillende stranden. Daar zoek je een waterstraal die van onder het zand uitkomt.

Wanneer je die beter bekijkt, dan beloont de game je met een van de Marinofoon-onderdelen. Herhaal de bovenstaande stappen een aantal keer en keer terug naar Gulliver zodra je de vijf Marinofoon-onderdelen hebt.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

De beloningen van Gulliver in New Horizons

Om beloningen van Gulliver te krijgen moet je hem eerst vijf Marinofoon-onderdelen geven. Als de Marinofoon eenmaal gerepareerd is, belt onze gevederde vriend naar zijn kameraden. Omdat die hem niet gelijk willen komen halen, blijft hij voorlopig alleen achter.

Aangezien jij de enige bent die hem helpt, wordt je hier uiteindelijk rijkelijk voor beloond. Die cadeau's zijn gebaseerd op verschillende bezienswaardigheden van over de hele wereld. Zo krijg je bijvoorbeeld een schaalmodel van Stonehenge uit het Verenigd Koninkrijk of zelfs een zwaaiende kat uit Japan.

Naast bezienswaardigheden beloont hij je ook met Nook-Miles. Help je hem zelfs dertig keer dan geeft hij je een doe-het-zelfplan van een Gouden Schep.

Veel succes met het zoeken van de Marinofoon-onderdelen!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Read this next