Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing wortels, aardappelen en tomaten: hoe vind en verbouw je wortels, aardappelen en tomaten in New Horizons

Tijd om je boer'n verstand te gebruiken!

Je kunt nu wortels, aardappelen en tomaten verbouwen op je Animal Crossing: New Horizons eiland.

Zodra je deze gewassen geoogst hebt, kun je ze als ingrediënten in verschillende kookrecepten gebruiken om maaltijden te maken die je zowel kunt eten als op je eiland tentoonstellen.

Ten eerste, net als met tarwe, suikerriet en pompoenen, moet je weten waar je wortels, aardappelen en tomaten kunt vinden.

Op deze pagina:

Animal Crossing: New Horizons - Ver. 2.0 gratis update - Nintendo SwitchBekijk op YouTube

Waar vind je wortels, aardappelen en tomaten in Animal Crossing: New Horizons

je kunt zaadjes voor wortels, tomaten en aardappelen in New Horizons kopen van Leif wanneer hij je eiland bezoekt of via zijn kraampje op Harvey's eiland.

Het is belangrijk om te onthouden dat Leif zijn voorraad op Harvey's eiland elke maandag aanpast, dus als hij niet het gewas heeft waar je naar op zoek bent, probeer het dan volgende week opnieuw!

Alle gewassen zijn 280 Klingels per stuk of in een pakket van vijf voor 1400 Klingels te koop.

Je kunt het geluk hebben dat je met Kapp'n naar een eiland zeilt met wortels, tomaten of aardappelen. Als dat zo is, zul je zien dat alle gewassen al klaar zijn om te oogsten. Je kunt ervoor kiezen om ze simpelweg te oogsten of met je schep dalles op te graven om op je eigen eiland te plaatsen.

Denk er aan: om deze smakelijke snacks te laten groeien moet je wel de gratis Ver.2.0 patch voor New Horizons installeren.

Hoe verbouw je wortels, aardappelen en tomaten in Animal Crossing: New Horizons

Als je van plan bent om wortels, aardappelen en tomaten te planten, kun je net zo goed een kleine boerderij op je eiland in Now Horizons starten met wat tarwe, suikerriet en pompoenen om je boerderijfantasie verder uit te breiden.

Om de juiste hoeveelheid ruimte te vinden moet je misschien je eiland wat herorganiseren, maar als je er klaar voor bent open je je inventaris en kies je het gewas dat je wilt planten. Je moet dan wel nog 'Een planten' selecteren om hem in de grond te stoppen.

Vergeet niet om je wortels, aardappelen en tomaten water te geven nadat je ze geplant hebt! Het duurt vier dagen voordat ze gegroeid zijn, maar ze groeien vanzelf als je ze geen water geeft. Je hoeft ze sowieso geen water te geven als het regent of sneeuwt.

Als je ze geen water geeft, geven de gewassen minder om te oogsten, dus als je veel wilt koken raden we je wel aan om ze dagelijks water te geven.

Deze gewassen hebben elke dag water gekregen.

Zodra je een groot aantal wortels, aardappelen en tomaten hebt geoogst, kun je ze in een grote hoeveelheid kookrecepten gebruiken! Het duurt slechts twee dagen voordat je gewassen opnieuw gegroeid zijn, dus je hoeft niet lang te wachten op een nieuwe oogst!

Veel plezier met wortelen, aardappelen en tomaten verbouwen in New Horizons!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.
Reacties