Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing New Horizons eilandbeoordelingen: Zo haal je een score van drie sterren

Hoe verhoog je de sterren score in je eilandbeoordeling in New Horizons.

Eilandbeoordelingen helpen je om jouw perfecte eiland te maken in Animal Crossing: New Horizons. Bij elke eilandbeoordeling krijg je een sterrenscore, die je een hint geeft over hoe populair je eiland is bij bezoekers.

Wanneer je voor het eerst eilandbeoordelingen vrijspeelt, zal het je doel zijn om een eilandbeoordeling van drie sterren te krijgen voor je eiland. Als je dit haalt, speel je een hoop nieuwe dingen vrij, waaronder terraforming.

Begin dus maar al dat onkruid te wieden en verzamel zoveel mogelijk doe-het-zelfplannen voor meubels waarmee je je eiland kan versieren. Het is tijd om van jouw eiland het mooiste in het hele land te maken.

Op deze pagina:

Eilandbeoordeling en sterren score in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

Een eilandbeoordeling in Animal Crossing New Horizons is een kort rapport dat waaronder Isabelle je geeft dat je een indruk geeft van hoe bezoekers zich voelen over je eiland. Elke eilandbeoordeling eindigt met een sterren score voor je eiland. Eén ster is de laagste score en het maximum is vijf sterren.

Als onderdeel van je eilandbeoordeling geeft Isabelle je ook wat advies over hoe je je score kunt verbeteren. Dit kan meer dorpsbewonersuitnodigen op je eiland zijn, maar bijvoorbeeld ook meer omheiningen plaatsen.

Haar advise tot op de letter volgen zal ervoor zorgen dat je meer sterren krijgt, en als je goed oplet zal je uiteindelijk vijf sterren krijgen in je eilandbeoordelingen.

Je eilandbeoordeling en bijhorende sterren score hangt af van hoeveel je hebt van de volgende zaken:

Behalve onkruid, dat je regelmatig moet wieden, zijn alle zaken in bovenstaande lijstje dingen waar je er zoveel mogelijk van moet hebben. Het is dus goed om je eiland netjes en gezellig te houden, en dus geen vuilnis of knollen op de grond te laten rondslingeren.

Bekijk op YouTube

Hoe een eilandbeoordeling krijgen in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

Als je een eilandbeoordeling wil, moet je eerst de servicebalie upgraden van een tent tot een gemeentehuis.

Zodra je dat gedaan hebt, zal Isabelle op je eiland arriveren en een hoop nieuwe zaken introduceren in je gloednieuwe gemeentehuis.

Eén daarvan is de eilandbeoordeling, die je kan kiezen door de optie 'Eilandbeoordeling' te kiezen als je met haar praat. Zij vertelt je vervolgens je sterrenscore en geeft je advies over hoe deze te verbeteren.

Voordelen van een hoge sterren score in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

Er zijn drie grote voordelen die je haalt uit het verhogen van je sterren score in Animal Crossing New Horizons. Twee ervan krijg je als je drie sterren haalt en de derde krijg je als je vijf sterren haalt in de eilandbeoordeling.

Bij het behalen van drie sterren, krijg je de Eilandontwerper-app waarmee je kan terraformen en je eiland kan heraanleggen met paden, rivieren en bergen. KK Slider, de wereldberoemde hond en gitarist komt vanaf dan ook wekelijks op bezoek.

Terraformen speel je vrij na het behalen van drie sterren

Na het behalen van een score van vijf sterren, krijg je een doe-het-zelfplan voor de gouden gieter , waarmee je de gouden roos kan kweken, een exclusieve bloem.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Hoe voor je eiland een score van drie sterren halen in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

Na het upgraden van de servicebalie en het bouwen van de kampeerplaats, is je volgende doel ongetwijfeld om terraforming te unlocken door een score van drie sterren te halen. Je doet dit door Isabelle's advies dat ze geeft tijdens de eilandbeoordelingen te volgen.

Als je moeite hebt met het behalen van een eilandbeoordeling van drie sterren, dan is hier misschien wat hulp. Dit is wat wij deden om die score te halen:

  • Acht dorpsbewoners
  • 27 meubels buiten (dubbele exemplaren niet meegerekend)
  • 50 stukken omheining
  • Twee bruggen
  • Twee hellingen
  • Een variatie aan fruitbomen en bloemen van verschillende soorten en van verschillende eilanden

Mijn eiland was ook volledig onkruidvrij en er lag geen vuilnis. Er lagen ook geen items zoals gereedschappen of knollen op de grond.

Het kan zijn dat dit voor jou verschilt afhankelijk van hoe je Animal Crossing New Horizons aan het spelen bent, maar als je echt niet weet wat te doen, dan kan bovenstaand lijstje misschien een oplossing bieden en je richting geven.

Veel geluk met het verhogen van je eilandbeoordeling!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties