Red Dead Redemption 2 Nieuws

Gerucht: Red Dead Online krijgt Gun Rush-modus

Was tijdelijk in het menu te zien.

Reddit-gebruiker Donajello1 kreeg in het Red Dead Online menu tijdelijk een nieuwe Gun Rush-modus te zien. De modus is zowel alleen als in teamverband te spelen. Inmiddels is de optie verdwenen, maar niet voordat er een screenshot op de sociale nieuwssite werd gepost.

Rockstar past economie Red Dead Online aan

Op basis van feedback van spelers.

Ontwikkelaar Rockstar laat op Twitter weten dat het bedrijf de economie van Red Dead Online aanpast op basis van de feedback die spelers hebben gegeven. Inmiddels is de Red Dead Online bèta ruim een week beschikbaar en sindsdien is er veel kritiek op de in-game economie geuit.

Voortgang in Red Dead Online beta blijft mogelijk niet behouden

De voortgang die je momenteel in de Red Dead Online beta maakt, blijft mogelijk niet behouden zodra de testperiode er op zit. Daarvoor waarschuwt Rockstar Games in een nieuwe blogpost. Je online ranking en statistieken kunnen gereset worden wanneer de ontwikkelaar aanpassingen maakt.

De Red Dead Online beta is sinds gisteren live voor eigenaren van de Ultimate Edition. Vanaf vrijdag krijgt iedereen die Red Dead Redemption 2 in het bezit heeft, toegang tot de online multiplayer. Volgens Rockstar kan het 'weken tot maanden' duren voor dit component echt af is.

Vijf modi maken deel uit van Red Dead Online: Shootout en Team Shootout, Make It Count (battle royale), Most Wanted, Hostile Territory en Name Your Weapon. Kom je bugs tegen, dan kun je deze bij Rockstar rapporteren.

Lees meer...

Red Dead Online heeft battle royale

Ook andere modi onthuld.

Red Dead Online bevat een battle royale-modus voor 32 spelers onder de naam Make It Count. Op o.a. de maps Strawberry, Stillwater Creek en Tall Trees dien je als laatste over te blijven terwijl het speelveld door een krimpende cirkel telkens kleiner wordt.

Red Dead Online beta release bekend

Red Dead Online beta release bekend

Once Upon a Time in the Online West.

Rockstar Games heeft de releasedatum van de Red Dead Online bèta bekendgemaakt, die in verschillende fases wordt uitgerold.

De testversie van de online modus van Red Dead Redemption 2 is in de Benelux op dinsdag 27 november vanaf 14.30 uur speelbaar. Wel is dat exclusief voor spelers die de Ultimate Edition gekocht hebben.

Op woensdag 28 november krijgen spelers die de game tijdens de lanceringsdag (26 oktober) gespeeld hebben toegang. Op donderdag 29 november zijn vervolgens spelers die de westerngame tijdens het lanceringsweekend (tot 29 oktober) gespeeld hebben aan de beurt. Vanaf vrijdag 30 november kan tot slot iedereen met Red Dead Redemption 2 in bezit met de bèta aan de slag.

Lees meer...

Rockstar werkt aan patch voor 'camp bug' in Red Dead Redemption 2

Rockstar werkt aan een patch voor een veelvoorkomende bug in Red Ded Redemption 2, waarbij bepaalde personages uit je kamp verdwijnen. Veel spelers hebben daar de afgelopen week hun klachten over geuit. De bug ontstaat zodra je checkpoint herstart tijdens de Polite Society, Valentine Style-missie in hoofdstuk 2.

Normaliter horen de personages Sadie, Jack, John en Abigail gewoon in het kamp rond te hangen, waar je met ze in gesprek kunt. Ontbreken ze echter, dan zie je ze pas weer terug in hoofdstuk 4. Volgens Rockstar zou dit verder geen invloed hebben op zijmissies die je via hen kunt ondernemen. Daarvoor komen ze wel gewoon tevoorschijn.

Een tijdelijke oplossing is om de game handmatig te saven voor je aan de missie start en deze in één keer uit te spelen. Ben je dit punt al gepasseerd, dan kun je er voorlopig nog even niets aan doen. Wanneer de patch precies uitkomt, is nog niet bekend.

Lees meer...

Hoe groot is de Red Dead Redemption 2 Day 1 patch?

Het is nog minder dan een dag wachten tot de halve wereldbol Red Dead Redemption 2 begint te spelen. Tijd dus om de consoles voor te bereiden. Het is vrij normaal geworden dat games een Day 1 patch hebben, en dat is voor Red Dead Redemption 2 niet anders.

Deze day one patch is 3.30 GB op de PlayStation 4 en 3.2 GB groot op de Xbox One. Deze patch dient om last minute nog een paar bugs op te lossen en kleine aanpassingen te maken aan de gameplay. We raden dus aan om deze patch te downloaden en te installeren voordat je de game voor het eerst opstart.

"De Day-One Title Update bevat een waaier aan algemene verbeteringen en bug fixes die de game optimaliseren," zegt Rockstar. "We raden ten sterkste aan om de Title Update te installeren voordat je de game start, zodat je kan genieten van de best mogelijke gameplay ervaring."

Lees meer...

Red Dead Redemption 2 installatiegrootte bekendgemaakt

Voor zowel de fysieke als digitale versie.

Rockstar Games heeft de installatiegrootte van Red Dead Redemption 2 voor de PlayStation 4 en Xbox One bekendgemaakt. De Xbox One-versie neemt iets meer plaats in beslag, maar ook PlayStation 4-eigenaars houden best een deel van hun harde schijf vrij.

Nieuwe Red Dead Redemption 2 gameplay toont first-person modus

Rockstar Games heeft een nieuwe trailer voor Red Dead Redemption 2 uitgebracht. Die toont onder andere de first-person modus. Ook de verschillende soorten sidequests komen aan bod.

Volgens de ontwikkelaar is het mogelijk om de volledige game in first-person te spelen. Daarnaast bevat de game ook verschillende andere cinematische camerastandpunten. De game bevat ook verschillende sidequests. Zo is het onder andere mogelijk om banken te beroven, treinen te overvallen en poker te spelen.

Daarnaast kom je tijdens je avontuur ook verschillende personages tegen die je sidequests geven. Ook lopen er in de wereld verschillende vijandige bendes en premiejagers rond die proberen om je het leven zuur te maken.

Lees meer...

Red Dead Online krijgt open bèta in november

Voor wie Red Dead Redemption 2 koopt.

Rockstar Games heeft meer informatie onthuld over de multiplayer van Red Dead Redemption 2. De modus heet Red Dead Online en is niet beschikbaar bij de release van de game. In november komt er een open bèta die beschikbaar is voor iedereen die Red Dead Redemption 2 koopt.

Rockstar Games heeft de officiële strategy guide voor Red Dead Redemption 2 onthuld. De gids wordt ontwikkeld door Piggyback. Dat bedrijf maakte in het verleden al strategy guides voor onder andere The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Metal Gear Solid 5.

Red Dead Redemption 2 komt naar pc

Eindelijk verlossing.

Rockstar werkt aan een pc-versie van Red Dead Redemption 2. Dat blijkt uit het LinkedIn-profiel van een programmeur die bij de ontwikkelaar werkzaam is geweest.

Red Dead Redemption 2 pre-order geeft je GTA Online cash

Een gegeven paard kijk je niet in de bek.

Plaats je een Red Dead Redemption 2 pre-order, dan krijg je GTA Online cash en twee items om in-game te gebruiken in Rockstars westerngame: de Outlaw Survival Kit en War Horse. De informatie is bekendgeraakt nadat het per ongeluk werd gepost op de Xbox store.

Nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer onthuld

Nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer onthuld

Marston-dont van een game.

Een nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer toont de eerste gameplay voor de Westerngame.

De trailer toont enkele stadsbeelden, wilde paarden die over een vlakte rennen, en legt ook een grote nadruk op handgevechten. Ook John Marston komt kort in beeld.

Rockstar heeft bovendien de eerste details van het verhaal bekendgemaakt.

Lees meer...

Gerucht: Red Dead Redemption 2 heeft crafting systeem

En nog meer singleplayer informatie gelekt!

Red Dead Redemption 2 heeft mogelijk een crafting systeem en verschillende nieuwe minigames. Die informatie is gelekt nadat Trusted Reviews info over de game ontving. Red Dead Redemption 2 krijg mogelijk ook een Battle Royale modus.

Red Dead Redemption 2 trailer onthult hoofdpersoon

Rockstar Games heeft een nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer uitgebracht. In het filmpje wordt hoofdpersoon Arthur Morgan geïntroduceerd.

Rockstar beschrijft Morgan als een een 'crimineel die steelt, vecht en rooft in het ruige hart van Amerika'. In de trailer zijn kort verschillende wapens en omgevingen te zien, waaronder een moeras met krokodillen.

Morgan is volgens Rockstar lid van de Van der Linde Gang. Leider Dutch Van der Linde is ook kort te zien aan het einde van de nieuwe trailer. Deze bende was eerder al aanwezig in de eerste Red Dead Redemption. Zo was hoofdpersoon John Marston aanvankelijk ook lid van deze bende.

Lees meer...

Het is nog even wachten tot de officiële Red Dead Redemption 2 release. Wie echter niet langer wil wachten, kan in de tussentijd (weer) met het eerste deel aan de slag. Hoewel Red Dead Redemption alleen officieel voor de PlayStation 3 en Xbox 360 is uitgebracht, is het mogelijk de game ook op de pc te spelen.

Rockstar brengt eerste trailer Red Dead Redemption 2 uit

Ontwikkelaar Rockstar Games brengt een eerste trailer voor Red Dead Redemption 2 uit.

In het korte filmpje is onder andere een bergachtig gebied te zien. De trailer toont tevens een kudde bizons die voor een trein uitrennen en een kleine nederzetting. Het filmpje eindigt met een groep mannen die te paard over een prairie rijden.

Red Dead Redemption 2 is eerder deze week officieel aangekondigd. De game komt in 2017 uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

Lees meer...