Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rockstar Games: "Red Dead Online krijgt geen grote updates meer"

Zet zijn chips grotendeels op GTA 6 in.

Rockstar Games laat via zijn website weten verder in te zetten op de ontwikkeling van Grand Theft Auto 6. Daardoor krijgt Red Dead Online geen grote nieuwe contentupdates meer. Om diezelfde reden zijn mogelijk ook de Red Dead Redemption en GTA 4 remasters geannuleerd.

Red Dead Online krijgt vanaf nu enkel nog maar seizoensgebonden speciale evenementen en noodzakelijke updates om de modus gezond te houden. Wel bouwt Rockstar dit jaar nog voort op bestaande modi en de Telegram Missions.

De focus op GTA 6 is logisch aangezien alle games in de Grand Theft Auto-reeks meer dan 370 miljoen keer zijn verkocht. De remasters van de GTA-trilogie waren helaas wel een flop, zoals je leest in Carl zijn GTA: The Trilogy - The Definitive Edition review op de Nintendo Switch.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties