Skip to main content

Red Dead Online-update introduceert Fool's Gold en viswedstrijden

Bots vangen.

Rockstar Games maakt bekend dat er op 26 februari een update uitkomt voor Red Dead Online, die onder meer het Fool's Gold Free Roaming Event introduceert. Daarin draagt één speler een gouden harnas en moet hij daarin zoveel mogelijk anderen neerschieten. Degene die de drager van de Golden Armor omlegt, krijgt het harnas vervolgens zelf aan.

Onder Competitive Challenges vallen daarnaast straks Fishing Challenges. Daar is het de bedoeling om meer vis te vangen dan je medespelers. Iedereen maakt evenveel kans omdat het soort hengel en het soort aas van tevoren worden vastgesteld. Als je aan deze uitdaging meedoet, kun je niet doodgeschoten worden.

Verder komen er drie nieuwe Showdown Modes bij: Up in Smoke, Spoils of War en Plunder. Onder Races vind je de Target Races terug. Bedoeling is om vanaf je galloperende paard zoveel mogelijk doelwitten te raken. De Evans Repeater rifle en The Rare Shotgun worden als nieuwe wapens toegevoegd.

Tot slot zijn er nieuwe outfits en emotes te koop en verdien je deze week 20 procent meer XP dan normaal. Eerder werd al bekend dat het Law and Bounty-systeem ook op 26 februari uitkomt. Spelers die anderen doden zijn daardoor beter zichtbaar op de kaart.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Read this next