Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GTA Online en Red Dead Online krijgen grote updates deze zomer

Voorbereiden op de PS5 versie van GTA 5.

GTA Online en Red Dead Online krijgen grote updates deze zomer. Dat nieuws komt rechtstreeks van ontwikkelaar Rockstar Games.

GTA Online zal deze zomer helemaal in het teken staan van mooie en snelle auto's. Volgens Rockstar komen er "nieuwe mogelijkheden" zoals een "underground ontmoetingsplek in het gebied van Los Santos, en nieuwigheden voor de lokale racingscène."

Er komen "nieuwe soorten races [en] nieuwe overvallen in meerdere delen, waarbij een aangepaste getaway wagen je beste wapen zal zijn".

De grote update moet je ook klaarmaken voor de GTA 5 op PS5 en Xbox Series X en S release.

Cover image for YouTube videoGTA Online: Visit the Island of Cayo Perico

Voor de grote update deze zomer, krijgt GTA Online ook acht nieuwe stunt races op 27 mei. Direct daarna krijgt de Deadline modus zeven nieuwe arena's. En de Survival modus krijgt nieuwe locaties in Los Santos en Blaine County.

In Red Dead Online kun je vanaf 25 mei acht nieuwe races vinden. Daar zijn ook de nieuwe 'open races' bij. Er worden ook extra 'target' en 'open target' races toegevoegd, waarbij je moet racen maar tegelijk ook doelwitten moet uitschakelen.

In de zomer kun je dan aan de slag met een heel grote update die "diverse nieuwe missies in de wereld toevoegt voor wie deel wil uitmaken van de criminele onderwereld," aldus Rockstar.

Terwijl je wacht op de grote GTA Online updates kun je nog eens alle GTA 6 info en geruchten lezen. Check zeker ook onze Red Dead Redemption 2 cheats.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties