Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Red Dead Online krijgt Gun Rush-modus

Was tijdelijk in het menu te zien.

Reddit-gebruiker Donajello1 kreeg in het Red Dead Online menu tijdelijk een nieuwe Gun Rush-modus te zien. De modus is zowel alleen als in teamverband te spelen. Inmiddels is de optie verdwenen, maar niet voordat er een screenshot op de sociale nieuwssite werd gepost.

Gun Rush is mogelijk een variant op de Kill Quota-modus uit Grand Theft Auto Online. Daarin begin je met zware wapens die na iedere ronde vervangen worden door minder krachtige varianten. De laatste ronde wordt met een mêlee gevecht beslecht.

Inmiddel is bekend dat Rockstar niet van plan is om je Red Dead Online progressie te wissen. Het bedrijf past eerst de in-game economie van Red Dead Online aan zodat alle activiteiten 'belonend en leuk' zijn om te spelen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties