Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Redemption 2 High Stakes Treasure Map locaties - zo vind je de High Stakes schat

Vind de drie locaties van de High Stakes Treasure Maps in RDR2.

De Red Dead Redemption 2 High Stakes Treasure Maps is een optionele side-quest die je kan starten in het midden van de game.

Je start de side quest door één van de strangers te ontmoeten die verspreid zijn over de map van RDR2. De quest leidt je naar drie verschillende maps en een aantal locaties. Onderweg krijg je beloningen, waaronder natuurlijk de schat. Leuke bonus is dat je vooruitgang maakt met je Challenges.

Op deze pagina:

Hoe de High Stakes Treasure Map quest starten

Om de High Stakes Treasure Map quest te starten moet je eerst en vooral Chapter 3 reeds uitgespeeld hebben, anders zal je de nodige stranger niet tegenkomen.

Je zal de stranger zien rondlopen terwijl hij tegen zichzelf praat als je in zijn buurt bent, maar verschijnt niet op de minimap zoals andere NPC's. Let dus goed op!

Di is een random event, maar de grootste kans om deze Stranger te vinden is door het pad tussen Wallace Station en Cumberland Falls af te gaan.

Als je hem daar niet vindt, dan kan je eens door de Heartlands rijden. Wij kwamen hem tegen op de bovenstaande locatie.

High Stakes Treasure Map 1 locatie

Wanneer je de Stranger gevonden hebt en zijn map hebt, moet je naar Cumberland Falls gaan.

Als je ten oosten van de waterval staat, zoals we tonen op bovenstaande screenshot, zie je een klein pad. Volg het tot achter de waterval. Je zal een richeltje moeten opklimmen en daar zal je een hoekje vinden waar de High Stakes Treasure Map ligt.

High Stakes Treasure Map 2 locatie

Voor deze treasure map zal je eerst je winterkledij moeten aandoen en naar Barrow Lagoon in de Western Grizzlies moeten gaan, in het noordwesten van Valentine.

Hier zal je een brug vinden van boomstammen. Steek over en je vindt de laatste treasure map.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

High Stakes Treasure 3 Map locatie

De derde en laatste map is moeilijker om te ontcijferen, aangezien het gewoon een slingerend pad toont. Laat ons eerst naar Bacchus Station gaan. Van daar uit vertrek je naar de grote heuvel ten westen van de letter 'S' van Station op je map.

Eenmaal bovenaan de heuvel, zie je een pad in de richting van de brug dat de helling afdaalt. Volg dat pad naar beneden naar links, en vervolgens terug omhoog bij de rotsen. Zorg wel dat je sprint, want anders ga je naar beneden glijden en sterven. Zodra je de hoek om gesprint bent, spring je en zie je een richel achter je.

Spring omlaag en draai je om om opnieuw een richel te zien om naartoe te springen. Ga vervolgens omhoog en buk om de hoek om te gaan.

Daar zijn er drie Gold Bars verstopt. Deze kunnen elk voor 500 dollar verkocht worden bij een Fence, dus je wordt zeker beloond voor de moeite!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties