Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Redemption 2 Poisonous Trail Treasure Map locatie en oplossing - waar vind je de Poisonous Trail Treasure

Een stap-voor-stap gids naar de locaties van de Poisonous Trail treasure map.

The Poisonous Trail is een intrigerende Treasure Map in Red Dead Redemption 2 die een fantastische beloning oplevert. Maar de maps brengen je naar een aantal moeilijk navigeerbare locaties, en daardoor is dit ook één van de moeilijkste treasure maps in de game.

Op deze pagina gaan we je stap voor stap uitleggen waar je de drie Poisonous Trail Treasure Map locaties kan vinden zodat je weet waar je moet starten. Daarna vertellen we waar je precies heen moet om de schat ook op te rapen.

The Poisonous Trail Treasure Map locaties - hoe alle drie Poisonous Trail Maps verzamelen

Het Poisonous Trail is één van de enige treasure hunts in de game dat geen voorgaande vereisten heeft of, voor zover we weten, zelfs geen enkele hint geeft naar zijn bestaan zolang je het niet zelf toevallig ontdekt.

De eerste map is dus één die je zelf moet gaan zoeken en vinden. Zodra je deze gevonden hebt start de Poisonous Trail quest.

Poisonous Trail Treasure map 1 locatie:

De eerste Poisonous Trail map is te vinden in de buurt van Coulter, de plaats waar de game start in de sneeuw.

Om specifiek te zijn ligt de map in de hut aan de rand van het bevroren Cairn Lake, in het noordwesten van de map. Ga naar binnen, raap de Cigarette card op de tafel indien je ze spaart en zoek onder het bed naar de lockbox. Daarin zit de map. Je komt later in de game ook in deze hut terecht als je de Gunslinger missie met Flaco Hernandez

Zodra je de map hebt, wordt de locatie van de volgende treasure map aangeduid.

De tweede map ligt een heel eind van je af.

Poisonous Trail Treasure map 2 locatie:

Poisonous Trail Map 2 ligt in de Lemoyne-regio, ten zuidoosten van waar je de eerste map vond, maar nog boven Saint Denis.

Het gebied heet Face Rock en ligt ten westen van Ringneck Creek en Eris Field. Het is net rechts van de letters 'R' en 'L' van het woord 'Scarlett' op je kaart.

Face Rock is vrij exact wat de naam al zegt dat het is: een grote rots dat op een menselijk gezicht lijkt. We zoeken een uitgebrande boomstam die ongeveer even groot is als Arthur. Deze staat aan het begin van de helling die naar Face Rock leidt.

Zodra je ze gevonden hebt, bekijk je de map op een beschrijving te lezen van de locatie van de derde en laatste map.

Poisonous Trail Treasure map 3 locatie:

De derde map ligt ook in een apart stukje natuur, dat gelukkig niet zo heel ver weg ligt. Je vindt deze ten noordoosten van waar je Map 2 vond, ten noorden van Saint Denis.

Om specifiek te zijn, het gebied ligt ten westen van de Van Horn Trading Post, het kleine stadje dat aan de oostkust van de kaart ligt.

Als je door Van Horn rijdt naar het zuiden toe, dan splitst de weg zich al vrij snel. Neem de weg die naar het westen gaat, over de spoorweg. Vervolgens kom je terug een splitsing tegen, die je moet volgen naar het zuiden. Dan kom je op de juiste plek.

De plek heeft geen naam op je kaart, maar wat je zoekt is een aparte, begrasde heuvel met een weg naar de top die spiraalvormig is.

Op de top van de heuvel vindt je een stapeltje stenen. Doorzoek de stapel om Poisonous Trail Map 3 te vinden.

Deze zal je recht naar de schat zelf leiden.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

De Poisonous Trail Treasure locatie - waar in de grot vind je de Poisonous Trail Treasure

De Poisonous Trail treasure ligt op een fantastische cliché plaats voor een verborgen schat, maar het is echt de hel om er te geraken als je niet weet wat je doet.

Poisonous Trail treasure verborgen grot locatie

Om te starten met de locatie zelf. De schat ligt verborgen in een geheime grot, die je kan vinden achter de waterval in het kleine meertje genaamd Elysian Pool.

Het ligt niet zover van de locatie van de derde map. Elysian Pool ligt ten noorden van de 'E' van Hanover op de kaart. Het ligt in de buurt van de oostelijke kust, ongeveer halverwege tussen Annesburg en de Van Horn Trading Post.

Eenmaal gevonden, maak je je paard vast aan een boom en ga je het water in. Zwem naar de waterval en ga er simpelweg door om toegang te krijgen tot de verborgen grot erachter.

Poisonous Trail treasure locatie

Het is gemakkelijk om verloren te lopen hier, dus we gaan je stap voor stap gidsen.

1. De grot ziet er op eerste zicht simpel uit maar wordt al snel moeilijk om te navigeren. Klim op de eerste richel en haal je lantaarn boven. Volg de gang.

2. Na een paar meter kom je terecht in een bredere gang, en het pad waar je op staat gaat naar een lager gebied rechts van je. Daal dat pad af tot je de bodem bereikt.

3. Draai en ga verder in de richting die je al ging. Rechts van je is een kleine, moeilijk zichtbare tunnel door de muur. Buk en ga erdoor.

Aan de uitgang kom je uit een splitsing. Een tunnel links van je en nog een tunnel rechts. Links leidt naar de uitgang, dus je wil rechts gaan.

4. Onmiddellijk na de rechtertunnel in te gaan, kijk je opnieuw naar rechts en je ziet het oranje licht van een kamp dat iemand achtergelaten heeft. Doorzoek de lockbox voor wat waardevolle items en ga verder. Je kan kiezen hoe je het kamp verlaat, beide wegen komen uit op dezelfde plek.

5. Na een korte wandeling door de tunnel kom je terug uit in een grote kamer. Er is afgrond vlak voor je en rechts loopt het dood. Ga echter naar links en je kan verder. Maar doe voorlopig nog niets!

Als je links kijkt, kan je je laten vallen van de richel waar je op staat. Aan de overkant zie je een tunnel in de muur. Dat wordt je exit als je de schat gevonden hebt. Wat je nu moet doen is een kleine aanloop nemen, en springen naar de overkant naar de iets lager gelegen richel die moeilijk te zien is. Misschien sla je best eerst op zodat je kan herladen indien het niet lukt.

We hebben dit een paar keer gedaan en terwijl het onhandig was, lukte het wel altijd.

6. Ga verder in die richting, de helling op. Het lijkt een beetje alsof je op een tong wandelt in iemands mond. Of zijn dat enkel wij?

7. Je zal naar beneden glijden, recht een plas water in. Vlak voor je is een helling met wat stenen erop.

Klim omhoog en doorzoek de rotsen. Hier is de schat waar je nu al zo lang naar zoekt! Maar liefst 4 Gold Bars.

Hoe de geheime grot verlaten

Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een verkeerde stap en je valt dood in een put (al is dat zo erg nog niet, want je spawnt buiten de grot met de Gold Bars in je inventory).

Keer terug de weg waar je vandaan komt, door de plas water en op de helling. Houdt halt aan het punt waar je daarstraks moest over springen. Ga niet te ver want dan val je in een put en dat overleef je niet.

Draai naar rechts op het einde van de helling, en er is een richel aan je hoofd waar je je aan kan vasthouden.

Arthur zal zichzelf omhoog trekken op de kleine richel. Vervolgens heb je rechts van je die tunnel waar we het daarstraks al over hadden. Kruip erin en volg deze tunnel.

Na een paar stappen ben je opnieuw in een splitsing, maar beide wegen komen op dezelfde locatie uit.

Na deze splitsing kom je uit bij de tunnel waar je in het begin door moest. De ingang is rechts van je.

Ga er terug door en je komt uit onderaan de helling bij de ingang. Ga omhoog en je kan de grot terug uit door door de waterval te gaan. Je kan ook de grot verder verkennen als je wil natuurlijk.

Ziezo, we zijn er! De Poisonous Trail Treasure is van jou. Vergeet nu wel niet om de 4 Gold Bars te verkopen bij een Fence om die zoete, zoete winst om te strijken.


Keer terug naar Red Dead Redemption 2: complete gids met tips en tricks

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties