Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Redemption 2 Jack Hall Gang Treasure Map locaties - zo vind je de schat van de Jack Hall Gang

Vind de drie locaties van de Jack Hall Gang Treasure Maps in RDR2.

De Red Dead Redemption 2 Jack Hall Gang Treasure Maps is een optionele side-quest die je kan starten in het begin van de game.

Deze quest start wanneer je een stranger vindt en van hem een eerste treasure map krijgt die je op het pad zet naar de befaamde buit van de Jack Hall Gang. Tijdens de rit krijg je verschillende beloningen en ga je ook flink vooruit met een aantal Challenges.

Op deze pagina:

Hoe de Jack Hall Gang Treasure Map quest starten

De Jack Hall Gang Treasure Map quest kan gestart worden zodra je start met Chapter 2, het moment waarop de game zijn wereld voor je opent.

Deze quest geeft je niet enkel een goed excuus om de wildernis van RDR2 te verkennen en vooruitgang maakt in je Explorer Challenge. Je krijgt ook een aantal heel mooie beloningen zoals een Pearl Necklace, wat geld en uiteindelijk zelfs twee Gold Bars die elk 500 dollar waard zijn.

De stranger van wie je de eerste Jack Hall Gang Treasure Map krijgt is te vinden bij de kliffen ten westen van Flatrock Station en ten noorden van de spoorweg.

Deze man zal je de eerste Jack Hall Gang Treasure Map verkopen voor 10 dollar. Een mooie prijs als je bedenkt wat je uiteindelijk zal vinden.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om niet te betalen en hem te beroven van zijn map. Zo gemeen konden wij in ieder geval niet zijn.

Wat je ook doet, als je eenmaal de map hebt, kan je verder naar de aangeduidde locatie.

Jack Hall Gang Treasure Map 1 locatie

Kijk naar de map door je satchel te openen (rechts ingedrukt houden op de D-pad en dan Documents kiezen) om een tekening te zien van wat gebouwen en rotsen.

Het dorp is Valentine, en de rotsen die je ziet zijn Caliban's Seat, in het zuiden van de stad:

Benader Caliban's Seat vanuit het zuidoosten, waar je te voet omhoog kunt gaan.

Ga verder het plateau op en je komt een kamp tegen rechts van je. Vlak daarvoor helt de bergtop omlaag naar rechts. Volg die weg.

Volg de klif tot je moet springen naar de overkant van een gat. Neem een aanloop en spring naar de overkant, en klim omhoog.

Op het einde van deze klif is een gat in de rotswand die je kan doorzoeken. Dat doen geeft je een Pearl Necklace dat je kan verkopen bij een Fence en de Jack Hall Gang Treasure Map 2.

Jack Hall Gang Treasure Map 2 locatie

Jack Hall Gang Treasure Map 2 toont verschillende geisers. Deze liggen in Cotorra Springs, wat ligt in het verre noorden van de map (ten noorden van Fort Wallace, wat normaal al te zien is op je map):

Wanneer je er arriveert, moet je in de tweede 'O' van Cotorra op je map gaan staan. Als je daar staat, zie je de drie geisers in het noordoosten.

Sta bij de rotsformatie het dichtst bij deze geisers (degene met de platte bovenkant) en je zal hier kunnen zoeken

Dat doen geeft je 15 dollar en Jack Hall Gang Treasure Map 3. We zijn er bijna!


Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!


Jack Hall Gang Treasure Map 3 locatie

Jack Hall Gang Treasure Map 3 duidt een eiland aan met drie bergen erachter. Dat is O'Creagh's Run, een meer in het noordoosten van de map

Dit meer ligt zowat rechtstreeks in het noorden van Emerald Ranch en Emerald Station, als je deze locaties al gezien hebt.

Eenmaal gearriveerd aan het meer is het vrij simpel om de aangeduidde locatie te vinden:

Zwem erheen en op de zuidoostelijke kant van het eiland, waar er gras groeit, kan je een rots vinden die je kan doorzoeken.

Dat doen levert je de grote schat op: twee Gold Bars. Elke Gold Bar kan voor 500 dollar verkocht worden bij een Fence, dus dit was alvast een lucratieve quest!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties