Skip to main content

Red Dead Online update voegt Law and Bounty-systeem toe

Beschikbaar vanaf 26 februari.

Red Dead Online, de multiplayermodus voor Red Dead Redemption 2, krijgt op 26 februari een nieuwe update. Die introduceert een Law and Bounty-systeem en past de zichtbaarheid van spelers op de map aan.

Vanaf 26 februari is het niet langer mogelijk om alle spelers op de map te zien. Pas wanneer je in een straal van 150 meter komt, kunnen andere spelers je zien. Die straal breidt echter uit wanneer je met je wapen schiet.

Ook agressief gedrag maakt je meer zichtbaar voor andere spelers. Wie een vijandige speelstijl heeft, is zichtbaar op de minimap van andere spelers met een geleidelijk donker wordende stip die stapsgewijs verschuift van blauw naar donkerrood. Je zichtbaarheid groeit wanneer je andere spelers of hun paarden doodt.

Bekijk op YouTube

Ook breidt de nieuwe update de mogelijkheden tot interactie met andere bendes uit. Zo kun je nu al na één kill een wapenstilstand of vete starten met een andere bende. In dat laatste geval vecht je met je tegenstanders een mini-deathmatch uit in Free Roam.

Ten slotte krijgt de game ook daily challenges en NPC bounty hunters. Die laatste jagen je net als tijdens de singleplayer op wanneer je te veel misdrijven begaat.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Read this next