Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Redemption 2 Dreamcatchers - Alle locaties en beloningen

Een droom die uitkomt.

Voor Dreamcatchers hoef je in tegenstelling tot andere objectives in Red Dead Redemption 2 geen missie te starten om ze te vinden.

Vanaf het moment dat je voor het eerst je kamp opslaat zijn de Dreamcatchers beschikbaar. Het zoeken is gezien de interessante beloningen absoluut de moeite waard. Er zijn in totaal twintig Dreamcatchers hangend aan takken in bomen te vinden.

In deze handige gids beschrijven we alle Dreamcatcher-locaties in Red Dead Redemption 2, evenals de beloning.


Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!


Red Dead Redemption 2 Dreamcatcher locaties

Een waardevolle tip om te volgen tijdens het gebruik van deze pagina, voordat we erin duiken, is om naar de locaties te navigeren die worden weergegeven op de kaart, en eenmaal daar activeer je Deadeye en kijk tussen de bomen, de locatie van de Dreamcatcher moet duidelijk op je kaart worden gemarkeerd.

Locatie Dreamcatcher 1

Om naar de eerste Dreamcatcher te gaan, open je het beste de map. Onder de letter E in Valentine loopt een gestippelde route (zie afbeelding). Vanaf het derde streepje van onder ga je iets naar het westen. Gebruik de Dead Eye om de dromenvanger makkelijker te herkennen.

Locatie Dreamcatcher 2

De tweede Dreamcatcher is relatief gemakkelijk te vinden. Stel net iets links van de kruising bij Caliban's Seat in, vlakbij het kamp in Valentine. De dromenvanger vind je op het westelijke pad in het noorden. Zodra je daar bent, gebruik je de Dead Eye om het te vinden. Er is ook een Stranger-missie in de buurt, dus je kunt die ook meteen doen nadat je deze hebt gevonden.

Locatie Dreamcatcher 3

De derde Dreamcatcher vind je op de zuidelijke oever van de Dakota River, net ten zuiden van de Legendary Fish locatie. Terwijl je langs de oever naar het zuiden rijdt, zie je een richel met uitzicht op de rivier. Gebruik je Dead Eye op de locatie. De volgende dromenvanger vind je op de top van de bergkam.

Locatie Dreamcatcher 4

Net ten oosten van de letter E in New van New Hanover is de locatie van de volgende Dreamcatcher. je kunt die vrij gemakkelijk vinden door iets ten westen van de weg te gaan. Terwijl je naar het noorden kijkt, vind je het midden in een groep bomen die enigszins verborgen is. Gebruik Dead Eye om de Dreamcatcher te vinden. De controller zal trillen wanneer je in de buurt bent.

Dreamcatcher 5 locatie

Deze volgende Dreamcatcher vind je net ten oosten van Valentine. Ten noorden van waar Citadel Rock op de kaart is gemarkeerd, zijn er drie wegen; de eerste is kleiner, de tweede groter en de derde kleiner. Ga tussen de tweede en derde weg om deze Dreamcatcher te vinden, die net boven een bank naast een spoorweg ligt.

Dreamcatcher 6 locatie

Dreamcatcher nummer zes is een van de gemakkelijkste om te vinden. Op de map ga je links bovenaan de letter N in Heartlands staan. Daar vind je een enkele boom zonder bladeren met een Dromenvanger eraan. Als je het vanuit het noorden nadert, is de Dreamcatcher net over een heuvel te vinden. Ga er gewoon overheen en het isvervolgens niet te missen.

Dreamcatcher 7 locatie

Ten zuiden van Heartland Overflow en ten noorden van Emerald Ranch ligt de volgende Dreamcatcher. Deze vind je naast een brede boom en een beetje naar beneden. Ook deze dromenvanger is makkelijk te vinden. Heb je toch moeite het object te vinden, gebruik dan de Dead Eye.

Locatie Dreamcatcher 8

De volgende Dreamcatcher is een lastige gezien het aantal bomen op deze locatie. Check hoe dan ook het gebied in de binnenste ring van de letter O van New Hanover. Ga ietsje ten oosten van de binnenste ring. Gebruik Dead Eye om de juiste boom te vinden. Wanneer je controller trilt, is de dromenvanger binnen handbereik.

Locatie Dreamcatcher 9

Iets ten westen van de Aberdeen Pig Farm, ten zuiden van Emerald Station, vindje de volgende Dreamcatcher. Zoek daar naar wat kleinere bomen en struikgewas. De Dreamcatcher kan wat lastig te zien zijn, dus gebruik de onderstaande afbeeldingen om het te vinden.


Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!


Locatie Dreamcatcher 10

Net iets ten noorden van Lonnie's Shack vind je deze Dreamcatcher. Ook deze is ietwat lastig te vinden. De Dreamcatcher zit verborgen tussen struiken. Je moet noordwesten van het pad van de letter L in Lonnie's Shack rijden om het te vinden. Wees niet bang om in de struiken rond te struinen. Gebruik de gebruikelijke Dead Eye-methode wanneer je op de bewuste plek gearriveerd bent.

Locatie Dreamcatcher 11

Deze Dreamcatcher ligt net ten noorden van Bluewater Marsh, naast een knooppunt in noordwestelijke richting. Hier vind je iets ten zuiden van de weg de volgende Dreamcatcher. Niet te missen.

Locatie Dreamcatcher 12

Deze Dreamcatcher is wellicht het lastigst te vinden van allemaal. Probeer daarom de plekken op de afbeelding zo nauwkeurig te volgen. Het is namelijk net iets ten zuiden van Elysian Pool. Tip: probeer gezien de grote hoeveelheid bomen en struiken dit niet in het donker te doen.

Locatie Dreamcatcher 13

Ook Dreamcatcher 13 is lastig te spotten, maar vooral vanwege hoe de dromenvanger in de boom hangt. Het is een bebost gebied, dus het beste is de afbeeldingen hieronder zo nauwkeurig mogelijk te volgen. Anders heb je de kans dat je maar wat ronddwaalt.

Locatie Dreamcatcher 14

Dreamcatcher nummer veertien kan moeilijk te vinden zijn, maar het bevindt zich op de map onder de letter U in Annesburg op een heuvelrug met uitzicht op de Lannachee-rivier. Het object bevindt zich op de top van een heuvelrug, wat betekent dat je misschien een beetje moet klimmen om het te vinden. Eenmaal boven, kun je de Dreamcatcher niet meer ontlopen.

Locatie Dreamcatcher 15

Deze Dreamcatcher staat op het puntje van de tweede letter N in Annesburg op de wereldmap. Het is relatief eenvoudig om daar te komen en deze Dreamcatcher te vinden. De dromenvanger is geïsoleerd ten opzichte van de andere bomen, wat betekent dat je deze gemakkelijk kunt vinden dankzij het getril van je controller.

Locatie Dreamcatcher 16

Deze Dreamcatcher is gemakkelijk te vinden door naar het noorden over Annesburg te gaan. Net ten westen tussen de weg en rivier. Aangezien dit gebied zwaar bebost is, kun je ook hier het beste afgaan op het trillen van de controller

Locatie Dreamcatcher 17

Deze Dreamcatcher zit midden in een behoorlijk verraderlijk gebied. We raden je aan om door Annesburg naar het noordwesten te trekken. Op het pad bij The Loft op je kaart vind je de Dreamcatcher. Deze is gemakkelijk te herkennen, maar moeilijk te bereiken. Wees dus voorbereid.

Locatie Dreamcatcher 18

Deze Dreamcatcher is relatief gemakkelijk te vinden. Net ten westen van de Bacchus-brug, tussen waar het spoorwegtraject naar het Wapiti Indian Reservation kruist, bevindt het voorwerp zich op de bergrug.

Locatie Dreamcatcher 19

Als je langs het bergpad langs de Bacchus-brug en ten zuidwesten van Widow Rock gaat, kom je de volgende Dreamcatcher tegen. Die kijkt uit op een nok over de Dakota-rivier, zoals op de onderstaande afbeeldingen te zien is. Zolang je de bergpas bij de Dakota volgt, komt het helemaal goed.

Locatie Dreamcatcher 20

De laatste Dromenvanger ligt in het noordoosten van de vijver met lisdoddes (planten). Volg het pad naar het oosten en loop een heuvel op om op een beboste bergrug te komen. Gebruik Deadeye om de laatste van de twintig dromenvangers af te vinken.

Dreamcatcher beloning

Al die moeite komt gelukkig niet zonder beloning. Die vind je uiteindelijk in een grot die verborgen achter een waterval in Elysian Pool zit (waar Arthur in zijn notitieboek ook een schets van gemaakt heeft). Je stuit daar op een grottekening. Bekijk (examine) het oog om een speerpunt te krijgen die je stamina van je boog verhoogt.

Kom je er niet uit? Bekijk dan het onderstaande filmpje van Arekkz met daarin de specifieke locatie:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties