Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Redemption 2 komt naar de Xbox Game Pass

Een schot in de roos.

Microsoft en Rockstar Games voegen Red Dead Redemption 2 binnenkort toe aan de Xbox Game Pass. Vanaf 7 mei kunnen eigenaars van zo'n abonnement de game spelen op hun Xbox One. Wie de Xbox Game Pass voor de pc bezit, heeft minder geluk. Daar is voorlopig geen sprake van Rockstars meest recente game.

Voor Xbox One-eigenaars is er echter ook minder goed nieuws. Op 7 mei verlaat immers GTA 5 het Game Pass-aanbod. Wie die game alsnog wil kopen, kan dat momenteel doen met 20% korting. Het snelle verdwijnen van die game uit het aanbod is opvallend, GTA 5 werd immers pas begin dit jaar toegevoegd aan de Xbox Game Pass.

We kunnen alleen maar toejuichen dat iedereen binnenkort aan de slag kan met een van de beste openwereldgames van de afgelopen jaren. We verkozen Red Dead Redemption 2 destijds tot een van de beste games van 2018. Vooral het enorme oog voor detail en de manier waarop de game je uitnodigt om al die details te ontdekken, blijven twee jaar na de release nog nazinderen.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties