Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Redemption 2 Killer Clue Piece locaties: zo stop je de seriemoordenaar

Kost je geen arm en een been.

Red Dead Redemption 2 Killer Clue locaties zijn plekken in RDR2 waar je gruwelijke vondsten doet. Ze maken deel uit van een side-quest die niet standaard aangeduid staat op de map, maar waar je tijdens het spelen vanzelf op kan stoten.

In het totaal zijn er drie Killer Clue locaties. Meestal vind je langs de weg een afgehakt been of ander lichaamsdeel. Als je vervolgens het bloedspoor de wildernis in volgt, kom je op de locatie van een wagelijke slachtpartij gepleegd door een seriemoordenaar die hints voor je achterlaat. Deze hints vormen een map, door de game de Pieced Together map genaamd. Deze map leidt je naar de locatie van de moordenaar.

Op deze pagina:

Red Dead Redemption 2 Killer Clue Piece locatie 1

De eerste Killer Clue locatie vind je tussen Strawberry en Wallace.

Ga naar de weg die kruist met de spoorweg en langs het pad zal je bloedvlekken zien met een aantal afgehakte lichaamsdelen.

Volgt het spoor van bloed tot je een grote rots tegenkomt op een heuvel. Daar kom je een...kunstinstallatie tegen waar je toch even niet goed van bent.

Op de kleinere rots ernaast staat een afgehakt hoofd met een stuk papier in z'n mond. Dat is het eerste stuk van de map en ook de eerste Killer Clue Piece.

Red Dead Redemption 2 Killer Clue Piece locatie 2

De tweede Killer Clue Piece locatie bevindt zich ten zuiden van Valentine, tussen Citadel Rock en Caster's Ridge:

Als je het pad afgaat dat naar het noorden gaat, zal je opnieuw een bloederig spoor zien dat je leidt onder de spoorweg.

Hier vind je opnieuw een hoofd en ook Killer Clue 2 aan de linkerkant.

De map is nog niet volledig, maar we zijn er bijna. Nog maar één stuk te gaan.

Red Dead Redemption 2 Killer Clue Piece locatie 3

De derde en laatste Killer Clue Piece locatie is ten zuiden van Rhodes. Als het verhaal je nog niet in die richting gestuurd heeft (in Chapter 3), geen zorgen. Je kan er nog steeds snel heen door door met fast travel de trein te nemen.

De specifieke plek waar je heen moet ligt ten oosten van Braithwaite Manor, bij de 'S' van het woord 'Meadows' op je map.

Als je van uit het noorden het pad afgaat, kijk dan naar rechts om een bloedspoor te zien. Het leidt je naar een boom.

Het hoofd van het slachtoffer, en het derde en laatste deel van de Killer Clue, ligt links.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Red Dead Redemption 2 Killer Clue Pieced Together Map locatie en hoe je de seriemoordenaar vangt

Nu hebben we alle Killer Clues en de Pieced Together Map is in onze handen. Dit is hoe deze eruit ziet in zijn volledigheid:

De locatie die aangeduid wordt is een plaats genaamd Lucky's Cabin. Die naam verschijnt niet op je map als je er nog niet bent geweest. Je vindt Lucky's Cabin als je vanuit Valentine naar het zuidwesten gaat. Wanneer je in de buurt bent, komt er een wit gebied op je minimap dat aanduidt dat je in de buurt bent van een Stranger-quest.

De hut die je nodigt hebt is vernield maar heeft wel een werkend paar deuren dat naar een kelder leidt. Als je de drie killer clues hebt, kan je deze deuren openen en naar beneden gaan.

Eenmaal binnen haal je best je lantaarn boven om beter te kunnen rondkijken. Het is ook een idee om in first-person te gaan, maar bereid je wel mentaal voor op een luguber schouwspel.

Op de tafel rechts van je liggen twee brieven die je best meeneemt voordat je de hoek om gaat. Als je dat gedaan hebt, bekijk je het mes dat in de vloer steekt in het achterste gedeelte van de kelder.

Het is een val! Je krijgt een cutscene te zien waarna je kan terugvechten. Gelukkig is de seriemoordenaar een watje en is één welgemikte vuistslag alles wat je nodig hebt. Bind hem vast met je lasso en breng hem naar de lokale sheriff.

Leg hem neer bij het bureau van de sheriff en na een kort filmpje zal de seriemoordenaar losbreken en de sheriff aanvallen. Schiet de seriemoordenaar snel neer.

De beloning voor al je moeite en een trauma dat je je hele leven zal achtervolgen is een magere 20 dollar. Maar soms is de reis belangrijker dan de bestemming!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties