Skip to main content

Red Dead Redemption 2 fast travel: zo unlock je fast travel en andere manieren om snel te reizen

Zo gebruik je fast travel om snel door de wereld van Red Dead Redemption 2 te reizen

Red Dead Redemption 2 fast travel is iets dat je waarschijnlijk zal opzoeken na je derde of vierde lange trektocht door het Amerikaanse wilde westen.

De game duidt het niet erg duidelijk aan, maar gelukkig is er wel degelijk fast travel aanwezig in de game. Je moet echter wel weten hoe het werkt.

Als je fast travel nog niet unlocked hebt, zijn er wel andere manieren om snel rond te reizen. Zo kan je al van in het begin van de game snel naar de verste uithoeken van de map gaan.

Zo unlock je fast travel in Red Dead Redemption 2

Fast travel is niet automatisch beschikbaar wanneer je Chapter 2 van de game start. Je moet eerst wat verder in het verhaal vorderen en dan de optie unlocken via verschillende camp upgrades.

De eerste stap is de missie 'Money Lending and Other Sins uitspelen. Dien je eerste afbetaling in en je leert voor het eerst over de Ledger. Daarmee kan je je camp upgraden.

Wat je specifiek moet upgraden is 'Lodgings'. Zodra je deze voor het eerst verbeterd heb, krijg je de optie om Arthur's tent ook te upgraden. Doe dat en vanaf dan heb je de fast travel optie.

Natuurlijk is het niet zo simpel als je map openen en een plek aan te tikken. Je moet naar Arthur's tent gaan (langs de achterkant om specifiek te zijn) en naar de map kijken. Kies vervolgens een locatie waar je al geweest bent en je zal er automatisch verschijnen met je standaard paard.

Dat betekent dat, zelfs met fast travel geactiveerd, je niet zomaar uit de wildernis kan teleporteren naar waar je heen moet. Je moet steeds naar je camp gaan.

Gelukkig zijn er ook andere opties voor fast travel, maar daarvoor moet je wel op specifieke locaties zijn.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Andere manieren voor fast travel in Red Dead Redemption 2

Of je nu al fast travel unlocked hebt via je camp of niet, er zijn altijd andere opties ter beschikking om snel rond te reizen.

Eentje daarvan is de stagecoach gebruiken. Deze koetsen worden aangeduidt met het icoontje van een wegwijzer en zijn te vinden in alle dorpen, ranches en andere aangeduidde locaties op de map.

Voor een prijs kan je deze stagecoaches gebruiken om naar eerder bezochtte locaties te reizen.

Het kan trouwens gebeuren dat de Stagecoach niet beschikbaar is. In dat geval zie je een slot op het icoontje. Geen paniek in dat geval, meestal gebeurt dit wanneer je bezig bent met een missie of wanneer je op je paard zit. Werk de missie af of ga van je paard af om ze toch terug actief te maken.

Een andere methode is per trein te reizen. In de meeste grote dorpen en steden zie je een icoontje met een envelop. Deze duiden treinstations aan. Op deze locaties is niet enkel een postkantoor of een plek om je Wanted bounties te betalen, maar kan je dus ook een treinticket betalen naar andere plekken met een treinstation.

Het leuke is dat de trein je al vanaf het begin van Chapter 2 naar elk ander station kan brengen. Je hoeft dus nog niet op die locatie geweest te zijn. Daarbovenop is de trein meestal ook goedkoper dan de stagecoach. Als je dus kunt kiezen tussen de twee is de trein de betere optie.

Het nadeel is natuurlijk dat de trein enkel naar de belangrijkste locaties reist en dat doet in een rechte lijn. De stagecoach bezoekt ook de kleinere ranches dus dat heeft zeker ook zijn voordelen.

Hoe dan ook kosten beide opties geld en aangezien je toch veel van je trips zal starten in je camp, is de juiste camp upgrades kopen om (gratis) fast travel te unlocken een slimme beslissing op lange termijn.

Read this next