Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Online update introduceert klassen in de game

Frontier Pursuits.

Rockstar Games laat weten dat de volgende update voor Red Dead Online op 10 september uitkomt. Die update introduceert Frontier Pursuits in de game. Dat zijn een soort klassen voor je personage die toegang geven tot unieke activiteiten, items en skills.

De nieuwe update brengt drie Frontier Pursuits naar de game. Vanaf volgende week kun je aan de slag als Bounty Hunter, Trader of Collector. Lid worden van een bepaalde klasse kost 15 goud, al krijgen PlayStation 4-spelers gratis toegang tot de Trader. In de toekomst krijg de game nog andere Frontier Pursuits.

Als Bounty Hunter krijg je opdrachten om NPC's of andere spelers op te sporen en te vangen of van kant te maken. Als Trader begin je dan weer een eigen handelspost om geld te verdienen. De Collector ten slotte focust zich op het opsporen en verkopen van zeldzame voorwerpen.

De nieuwe update bevat daarnaast ook enkele andere verbeteringen. Zo is het vanaf nu mogelijk om het uiterlijk van je personage aan te passen zonder je progressie te resetten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties