Bloodborne Features

FeatureDe beste PS4 games - Top 27 PlayStation 4 (Pro) games

De beste PlayStation 4 games die niet in je collectie mogen ontbreken!

Gamers met een PlayStation 4 (Pro) mogen niet klagen, want het aanbod aan goede games is behoorlijk groot. Dat is mede te danken aan de sterke exclusives die je alleen op de PS4 kunt spelen, maar ook andere noemenswaardige AAA-games weten doorgaans hun weg naar Sony's console te vinden. Van intense shooters tot razendsnelle racers, en van epische RPG's tot verslavende platformers: een overzicht met de beste PlayStation 4 games vind je hier.

FeatureDe beste PS4 games

De beste PlayStation 4 games die niet in je collectie mogen ontbreken!

De PlayStation 4 is zonder twijfel de meest succesvolle console van de huidige generatie. Dat is in de eerste plaats aan een sterke line-up boordevol met kwaliteitsvolle games te danken. Maar welke zijn nu echt de beste PlayStation 4-games? We zetten ze even voor je op een rij.

FeatureEurogamer Benelux kiest de Games van het Jaar 2015

De persoonlijke favorieten van de redactie.

De eindejaarslijstjes: ook Eurogamer Benelux ontkomt er niet aan. De redacteurs hebben weer honderden uren op hun pc, console en handheld doorgebracht. Soms ontzettend teleurgesteld, soms aangenaam verrast. Er zijn altijd een paar pareltjes die zich van de rest van de games onderscheiden. Elke redacteur kiest daarom zijn favoriete game (goud) en runner-up (zilver) van afgelopen jaar. Wat is jouw favoriete game van 2015?

FeatureDe beste games van 2015

De 10 games die dit jaar een Essentieel-badge verdienden.

Een van de leukste dingen van het eindejaar is terugblikken op de voorbije twaalf maanden. 2015 was een jaar met veel games om naar uit te kijken. De grote releases volgden elkaar in pijlsnel tempo op, maar er zaten ook enkele teleurstellingen tussen. Uiteindelijk wisten slechts 10 games de grootste 'EssentiŽle' onderscheiding van Eurogamer Benelux te bemachtigen.

FeatureHalloween - Griezelen met Eurogamer

De trauma's van de redactie.

Halloween... Het is niet alleen de tijd van olijke pompoenen en uitbundige verkleedpartijtjes, maar ook van ronkende kettingzagen en bloed aan de muur. Het is dan ook ideale de periode om mensen de stuipen op het lijf te jagen. We hebben de psychopathische seriemoordenaars, hersenetende zombies en door BeŽlzebub bezeten weesmeisjes allemaal al eens gezien. De redactieleden van Eurogamer Benelux beweren dan ook stalen zenuwen te hebben. Er is helemaal niks dat ervoor zorgt dat ze tijdens het gamen het liefst in foetushouding onder de dekens kruipen en angstvallig naar hun moeder verlangen. Of toch wel?

FeatureDe macabere wereld en dodelijke snelheid van Bloodborne

From Software en het maken van een bloederig epos.

Bloodborne is een donkere en dreigende game. Je verkent de straten van Yharnam, een grootse stad met imposante gebouwen die boven je uit torenen en steegjes waar je geen hand voor ogen ziet. Waterspuwers kijken eenzaam uit over de doodse stad. Deze metropool is namelijk in de ban van een ziekte, waardoor lijkkisten zich op de straten ophopen en gevaarlijke, afstotelijke gedrochten je heimelijk in de gaten houden.

FeatureMeest opvallende gamereleases van maart

Met onder andere Battlefield Hardline, Mario Party 10 en Bloodborne.

Nieuwe maand, nieuwe games. Alleen heb je met al dat gamen natuurlijk geen tijd om op te zoeken wat er allemaal uitkomt. Of je bent liever lui dan moe, dat mag ook! Gelukkig geeft Eurogamer Benelux je elke laatste vrijdag van de maand een overzicht van de meest opvallende aankomende titels. Dit is slechts een greep uit het volledige aanbod, dus check ook zeker de volledige lijst van releasedata.

FeatureMeest opvallende gamereleases van 2015

Het wordt een mooi gamejaar!

Heb je nog goede voornemens voor het nieuwe jaar? Eurogamer Benelux heeft ze in ieder geval wel: nog meer gamen! 2015 zit weer boordevol interessante titels. Aangezien je gemakkelijk door de bomen het bos niet meer ziet, hebben we daarom een selectie gemaakt van de meest opvallende games die officieel voor 2015 zijn aangekondigd. Daar gaan we!

Feature20 jaar PlayStation: de exclusieve PlayStation 4-games van 2015

Met onder andere Uncharted, Bloodborne en The Order: 1886.

Exclusieve games zijn erg belangrijk voor producenten van spelcomputers. Want als gamers een bepaalde titel nergens anders kunnen spelen dan bij jou, dan moeten ze wel overstag gaan en de console in kwestie kopen. Veel games komen tegenwoordig op verschillende platformen uit, maar Sony heeft een paar titels in petto voor 2015 die alleen te spelen zijn op de PlayStation 4. Welke zijn dat en wat zijn de verwachtingen? Een overzicht.