Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bloodborne - Micolash, Host of the Nightmare doden en zijn aanvallen overleven

Goede gastheer.

Micolash, Host of the Nightmare is de elfde baas van Bloodborne. Als beloning om hem te verslaan, krijg je de Mensis Cage.

Om het gevecht tegen Micolash te winnen, moet je hem heel de tijd achtervolgen. Hij wordt door een legertje skeletten en Tiny Gents bijgestaan. Allereerst moet je aan het begin van gevecht de baas eerst zoeken. Neem de trap naar boven en blijf rondlopen tot je hem ziet. Wanneer je dichtbij komt, vlucht hij in een kamer. Volg hem naar binnen.

Micolash, Host of the Nightmare verslaan

In dit deel van het gevecht is het cruciaal dat je de skeletten zo snel mogelijk opruimt. Gelukkig zijn ze niet al te sterk, dus heb je slechts enkele klappen nodig om ze te verslaan.

Wanneer je klaar bent met de skeletten, begin je Micolash aan te vallen tot hij de helft van zijn levenspunten kwijt is. Tijdens deze eerste fase moet je je geen zorgen maken. Micolash heeft een tentakel arm die je al vele malen bij andere Hunters hebt gezien. Er verschijnt een blauwe flits net voor hij aanvalt, dus ontwijk naar links of rechts al je het ziet. Als je dicht genoeg bent, kan je achter hem rollen en een Charge Attack doen.

Wanneer de baas de helft van zijn leven kwijt is, verdwijnt hij. Verlaat de kamer en neem de rechtse trap. Verlaat de mist en ga naar boven tot je Tiny Gents ziet. Één gebruikt een zweep, de andere een kruisboog. Bevecht ze één voor één. Raap tenslotte alle items in dit gebied op.

Wanneer je Micolash terugvindt, vlucht hij beneden naar een andere kamer. Je kan hem niet door de deur volgen, dus blijf naar boven gaan. Spring rechts door een opening in de grond.

De tweede fase van het gevecht verloopt grotendeels hetzelfde als voordien. Pas echter op voor de magische bal die boven zijn hoofd verschijnt. Deze bal schiet verschillende projectielen af, dus onderbreek zijn aanvallen of blijf voortdurend ontwijken. Je kan zowel met je geweer als je zwaard de aanval onderbreken.

Wanneer de baas dood is, krijg je de Mensis Cage. Verlaat de kamer en neem de rechtse trap naar beneden. Neem Kin Coldblood van het lijk net buiten je zicht. Ga naar rechts en je vindt de Iron Door Key.

Ga naar boven en steek de brug over. Steek de Mergo's Loft: Middle lamp aan. Blijf de trappen naar boven volgen tot je bij vijanden en een lijk met Blood Stone Chunks komt.

Shadow of Yharnam opnieuw doden

Blijf de trappen volgen en ga naar links. Je ziet de Shadow of Yharnam monsters van eerder. Ze zijn nu heel wat makkelijk te verslaan als toen, maar het blijft aangeraden om ze apart uit te schakelen.

Wanneer ze dood zijn, ga je naar boven tot je bij een kleine trap naar beneden komt. Negeer deze route. Volg het kleine pad links, tot bij een lijk met Blood Stone Chunks.

Spider Pigs doden

Ga naar boven tot je bij een groep Spider Pigs komt. De eerste kan je besluipen en met een Charge Attack doden. Probeer de andere van elkaar te scheiden. Ontwijk hun aanvallen wanneer ze op hun achterste poten naar je toe komen.

Als de spinnen verslagen zijn, pak je links de items van de lichamen. Ga helemaal naar links tot je bij een trap komt. Dood de Bell Caller, dan de Shadow of Yharnam monsters en neem de items van de lijken.

Ga van de trap in hoek tot je in het water komt. Volg het linkse pad en dood snel de Imp. Ga de trap op, spring naar beneden en ga opnieuw naar boven, naar de eerdere plaats met de Pigs.

Iosefka's Blood Vial vinden

Ga deze keer naar de top van deze plaats en versla onderweg de Shadow of Yharnam tegenstanders. Bij de top negeer je de vrouw in het witte kleed en ga je aan de andere kant de trap af. Ga helemaal naar rechts tot je bij een kist komt. Neem Iosefka's Blood Vial en ga door de deur.

Neem de lift naar Mergo's Loft: Middle lamp om een binnenweg te openen. Ga terug naar boven en spreek met de vrouw in het witte kleed. Ga op de linkse trap tot je bij een lift komt. Volg de gang naar het gevecht met Mergo's Wet Nurse.


Onze Bloodborne walkthrough en guide gaat verder:
>>> Bloodborne Mergo's Wet Nurse

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties