Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bloodborne - Byrgenwerth verkennen en Moonside Lake vinden

Terug naar school.

Tijd om in Bloodborne naar het volgende gebied, Byrgenwerth, te gaan.

Ga de heuvel af en dood een Tree Mutant. Pas op dat deze vijand je niet kan grijpen, want hij deelt enorme schade uit als hij je te pakken krijgt. Wees geduldig en laat hem naar je toe springen. Deze sprong is makkelijk te ontwijken. Ontketen vervolgens een reeks snelle aanvallen. Met een traag wapen is het aan te raden om wat meer afstand te houden. Wanneer de Mutant is verslagen, neem je het linkse pad.

Arcane Lake rune vinden

Op de volgende open plaats zie links een Tree Mutant en ééntje bij de rechtse trappen. Ga de trap op en neem ook de volgende naar boven. Besluip de Infected en schakel hem uit met een critical hit. Neem van het lijk de Arcane Lake rune. Deze rune verlaagt de schade die je krijgt met 7 percent. Ga de trap af naar het lagere gedeelte links.

Volg de trappen en beweeg langszaam naar rechts. Wanneer je vlakbij het item bij de linkse muur komt, proberen twee Tree Mutants je te bespringen. Neem voldoende afstand en probeer ze van elkaar te scheiden alvorens je zelf aanvalt.

Giant Insect Mutant doden

Wanneer beide Mutants dood zijn, raap je Madman's Knowledge van het lijk op. Recht voor je zie je een Giant Insect Mutant. Van op een afstand schieten het vernietigende vuurballen. Wanneer je dichtbij komt maak probeert het je te grijpen of met snelle aanvallen een kopje kleiner te maken. Het is cruciaal dat je de Giant Insect Mutant steeds langs achteren aanvalt. Het insect draait zich snel om, dus blijf op je hoede. Hou er rekening mee dat je deze vijand niet kan verlammen.

Raap Great One's Wisdom op van het lijk tegen over de trap. Dit item geeft je Insight. Ga helemaal naar links en versla een Tree Mutant. Doorzoek het lichaam vlakbij voor vijf Sedatives.

Hunter in Byrgenwerth doden

Draai je om en ga naar het linkse gebied. Trek aan de hendel naast de poort om een binnenweg te openen en ga door de deur aan je rechterkant. Wanneer de Hunter je ziet, loop je naar de kamer beneden. Hier heb je meer ruimte om te vechten. Of je kan haar op het bovenste verdiep in een krappe plaats lokken. Val haar aan tot je stamina bijna op is, ontwijk haar tegenaanval en val opnieuw aan voor ze uit de krappe kamer ontsnapt.

Pas op voor de tentakel arm, Threaded Cane en verlamde mist van deze vijand. Ook haar lichtbundel is gevaarlijk. Wanneer de straal dichtbij komt, moet je enkele keren achter elkaar ontwijken. Ontwijk niet te snel, want dan zal de lichtbundel je nog steeds raken. Als ze met haar zwaard aanvalt, wacht dan tot na haar derde slag en ga dan in de tegenaanval.

Pearl Slug vinden

Wanneer de Hunter is verslagen, ga je naar de kist in de hoek van kamer. Neem de Pearl Slug, een Holy Chalice ritual item. Open de deur aan de andere kant van de kamer om een binnenweg te openen. Ga naar boven, kijk rechts en neem de Student Uniform en Student Trousers uit de kist. Lees de noittie op de zetel.

Ga naar de volgende kamer een lees de notitie in de boeken kast. Ga helemaal rond en klim de ladder op. Grijp links de Lunarium Key en neem de volgende trap naar boven. Dood de Tree Mutant en neem de Empty Phantasm Shell. Dit item voegt aan je wapen arcane power toe.

De Lunarium Key opent de deur op het tweede verdiep. Ga terug naar beneden en open de deur aan de overkant. Praat met de persoon in de rolstoel. Spring van de rand het van balkon. Je belandt in Moonside Lake waar je met Rom, the Vacuous Spider vecht.


Onze Bloodborne walkthrough en guide gaat verder:
>>> Bloodborne Rom, the Vacuous Spider

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties