Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bloodborne - Nightmare of Mensis verkennen en overleven

Geen weg terug.

Tijd om in Bloodborne naar het volgende gebied, Nightmare of Mensis, te gaan.

Volg het pad en dood het Werebeast door het langs achteren te besluipen. Deze Werebeasts zijn iets anders dan de vorige. Wanneer ze sterven, springen er twee slangen uit hun lijk. Hou hier dus rekening mee wanneer je in dit gebied met een Werebeast vecht.

Nightmare of Mensis overleven

Blijf het pad volgen en dood de Imp die probeert te ontsnappen. Pik wat verder Frenzied Coldblood van een lijk op. Net voorbij dit punt wordt je vanop een afstand onder vuur genomen. De projectielen jagen je frenzy in de lucht, dus houd een Sedative bij de hand. Gebruik de omgeving als beschutting.

Steek de Nightmare Mensis lamp aan. Versla de Werebeasts. Neem Blood Vials van een lichaam vlakbij. Neem de linkse trap naar boven en dood nog meer Werebeasts. Wanneer het pad naar rechts buigt, ga je naar links de heuvel op. Links ligt een lijk met Frenzied Coldblood. Dood de Fur Giants zo snel mogelijk.

Wanneer je bij het gebouw op de heuvel komt, zie je vier Fur Giants rond een lijk. Als je geen zin hebt om met ze te vechten, loop je gewoon het gebouw binnen waar ze je niet volgen. Vecht je wel met ze, dan kan je links van het gebouw een Blood Stone Chunk vinden.

Ga de kamer met de spinnen binnen, maar val ze nog niet aan. Ga naar boven waar rechts een spin hangt. Schiet het naar beneden en dood het. Vermoord vervolgens de Bell Caller op het balkon aan je rechterkant. Neem Kin Coldblood van het lijk. Ga terug naar de vorige kamer en raap Madman's Knowledge op. Draai je om en steek rechts de brug over.

Spinnen in Nightmare of Mensus doden

In het midden van de brug springen twee spinnen naar beneden. Loop terug naar de vorige kamer om je wat meer plaats te geven. Wanneer ze verslagen zijn, ga je terug naar de brug en gooi je een Pebble naar de hangende spinnen. Bevecht ze opnieuw in de kamer.

Er blijft één grote spin over. Schiet ze naar beneden, laat je vallen en doe tijdens je val een luchtaanval. Je kan kiezen om het beneden te verslaan of om de luchtaanval nog een paar keer te herhalen. Dit wezen heeft veel giftige aanvallen, dus gebruik zeker de luchtaanvallen als je het lastig krijgt.

Wanneer alle vijanden dood zijn, neem je de trap naar boven en raap je de Shaman Bone Blades op. Ga door de rechtse deur. Dood de Hunter en raap drie Sedatives op. Ga verder door de gang.

Tiny Gents doden

Ga naar links tot je bij een kist komt. Open ze en neem de Yellow Backbone. Ga de trap af naar waar twee Tiny Gents op je wachten. Besluip en dood ze zo stil mogelijk. Neem Frenzied Coldblood van het lijk. Trek je niets aan van de Tiny Gents verderop en stap in de lift verder in de gang.

Stap uit de lift en steek links de Mergo's Loft: Base lamp aan. Neem terug de lift naar boven en dood de Tiny Gents aan de andere kant van de kamer. Ga naar beneden. Hier wacht de een Lady Gent. Wacht tot ze jou aanvalt, verlam haar dan met je geweer en val haar aan. Herhaal dit tweemaal om haar te doden.

Zoek op een lijk vlakbij Madman's Knowledge en ga naar de andere kant van de kamer. Probeer zoveel mogelijk van de Gents te besluipen en met Charge Attacks te vermoorden.

Crow Hounds doden

Ga rond de pilaar en raap een paar Lead Elixirs van het lijk op. Stap in de lift. Deze leidt je naar een open plek met een Crow Hound. Dood het monster. Ga om de rechtse hoek waar nog meer Crow Hounds op je wachten.

Wanneer ze dood zijn, ga je naar boven. Versla ook hier de Crow Hounds en neem een Blood Stone Chunk en Kin Coldblood van een lichaam beneden. Ga terug naar boven en zoek rechts een Crow Hound kooi. Rol naar binnen en raap de Tempering Damp Blood Gem items op.

Spring naar beneden en ga terug naar boven. Links van de volgende trappen zie je twee liften. Stap in de linkse om een binnenweg naar de laatste lamp te openen. Neem de lift terug naar boven en ga de trap op.

Steek de brug over en dood de skeletten. Stap door de deur om het tegen Micolash, Host of the Nightmare op te nemen.


Onze Bloodborne walkthrough en guide gaat verder:
>>> Bloodborne Micolash, Host of the Nightmare

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties