Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bloodborne: The Old Hunters bestaat uit twee DLC packs

(Nog) geen plannen voor meer uitbreidingen.

Ontwikkelaar From Software laat weten dat de content van Bloodborne: The Old Hunters uit twee DLC-packs bestaat. Uiteindelijk besloot From Software echter om deze content te bundelen.

Masaaki Yamagiwa geeft op de Tokyo Game Show aan Eurogamer.net aan dat From Software "meer kan doen met één groot DLC-pack. Ook krijg je dan als gamer meer te spelen".

"Nadat Bloodborne af was, begonnen we aan deze DLC. Ons doel was toen al om de extra content in november uit te geven. Op dit moment hebben we geen plannen voor nog meer uitbreidingen voor Bloodborne", vervolgt Yamagiwa.

Bloodborne: The Old Hunters bevat drie nieuwe gebieden en tien nieuwe wapens. Zo speelt een deel van de uitbreiding zich af in een bloederig moeras. Je krijgt ook de beschikking over een zweep die kan veranderen in een Katana-zwaard. Verder kun je nieuwe NPC's om hulp roepen. From Software voegt deze NPC's aan de al bestaande campagne toe.

De content van Bloodborne: The Old Hunters vermengt zich met de normale Bloodborne-campagne. Ergens halverwege Bloodborne speel je de nieuwe content vrij, mits je bepaalde voorwaarden vervult.

Bloodborne is een actie-RPG van de ontwikkelaar van Demon's Souls en Dark Souls die exclusief voor de PlayStation 4 beschikbaar is. De game lanceerde in maart van dit jaar en is inmiddels meer dan 2 miljoen keer verkocht. Lees ook de Bloodborne review van Carl.

De Bloodborne: The Old Hunters aankondiging gebeurde op 15 september. De uitbreiding lanceert op 24 november van dit jaar en kost 14,99 euro.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Patrick Just de la Paisières avatar

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Reacties