Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bloodborne - The One Reborn en Darkbeast Paarl doden

Double Trouble.

Voordat je het gevechten met The One Reborn en Darkbeast Paarl in Bloodborne begint, ga je naar de linkse hoek en neem je de trap naar boven. Dood de drie Bell Callers en steek de brug over. Dood opnieuw drie Bell Callers. De baas probeert je heel de tijd met projectielen te raken, dus wees voorzichtig.

The One Reborn verslaan

The One Reborn is de achtste baas van Bloodborne. Als beloning om hem te verslaan, krijg je drie Yellow Backbones.

Wanneer je alle Bell Callers hebt vermoord, ga je terug naar beneden om The One Reborn aan te pakken. Als je een bal boven zijn hoofd ziet verschijnen, kan je een projectielaanval verwachten. Wees klaar om deze te ontwijken en kijk uit voor de lichaamsdelen die de baas naar je toewerpt.

Wanneer de baas plots stilstaat en het lijkt alsof hij iets gaan uitspuwen, loop je zo snel mogelijk de trap op. Deze aanval doet veel schade over een groot gebied, maar zal de trap niet bereiken tenzij de baas vlakbij staat.

Later in het gevecht begint The One Reborn rood te gloeien. Neem opnieuw zo vlug mogelijk voldoende afstand. De aanval doet enorme schade, dus het is cruciaal dat je ver genoeg terugtrekt.

Wanneer deze aanvallen achter de rug zijn, bestorm je zijn onderlichaam. Hou er rekening mee dat de baas je voortdurend probeert weg te schoppen. Gelukkig is er voldoende plaats tussen zijn benen om je aanval verder te zetten. Als je zijn benen wil ontwijken, val hem dan recht frontaal of recht achteraan aan. Blijf zijn aanvallen ontwijken tot je de baas verslagen hebt. Raap de Yellow Backbones op.

Advent Plaza lamp vinden

Wanneer je klaar bent, steek je de Advent Plaza lamp aan en ga je naar Hunter's Dream. Als je Darkbeast Paarl wil verslaan, ga je terug naar Yahar'gul, Unseen Village.

Van hier ga je rechttoe, rechts de hoek om en neem je de trap naar beneden. Blijf het pad volgen tot je bij een grote trap komt. Ga naar rechts tot op het einde van het pad. Ga naar beneden en neem de rechtse deur.

Dood de Undead Hound en neem de rechtse deur. Dood boven nog een Undead Hound. Neem de Blood Stone Chunks in de hoek en keer terug naar de eerste kamer waar je binnenkwam.

Ga door de linkse cel en neem in de volgende kamer de Blood Stone Chunks. Kruip door het gat aan de rechterkant, spring naar het pad beneden en ga naar links om het gevecht met Darkbeast Paarl te starten.

Darkbeast Paarl verslaan

Darkbeast Paarl is de negende baas van Bloodborne. Als beloning om hem te verslaan, krijg je de Spark Hunter Badge.

Blijf dichtbij Darkbeast Paarl, tot hij een aanval begint op te laden. Wanneer hij blijft stilstaan en je elektricteit begint te vloeien, loop je zo snel en zo ver mogelijk weg om de aanval te ontwijken.

Wanneer je vlak voor het beest staat, zal het proberen je met zijn klauwen te verwonden. Deze aanvallen ontwijk je door vooruit te rollen. Wanneer je onder het beest zit, val je zo snel en zo hard mogelijk aan. Fire Paper is handig om je schade te verhogen. Word echter niet te gulzig en blijf oog houden voor mogelijke elektrische aanvallen.

Wanneer je genoeg schade hebt verricht, verliest het beest tijdelijk zijn elektrische krachten. Maak van deze opening optimaal gebruik om aan te vallen. Wanneer het beest recht komt, valt het een tijdje aan en gaat daarna liggen om zijn elektriciteit op te laden. Gebruik deze momenten om veel schade aan Darkbeast Paarl te doen.

Blijf dit patroon herhalen tot je de eindbaas hebt verslagen. Wanneer het beest dood is, open je de deur. Deze doorgang vormt een binnenweg naar Old Yharnam (vlakbij Blood-Starved Beast). Steek tenslotte de Graveyard of the Darkbeast lamp aan.


Onze Bloodborne walkthrough en guide gaat verder:
>>> Bloodborne Lecture Building

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties