Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kortere laadtijden voor Bloodborne dankzij update 1.03

Nu te downloaden.

De laadtijden in Bloodborne zijn 5 tot 15 seconden korter nu update 1.03 is uitgebracht. Eerder kende de game nog laadtijden die opliepen tot 40 seconden. From Software deelt die informatie op de Japanse PlayStation Blog.

Iedere keer wanneer je sterft in Bloodborne, zie je zo'n laadscherm. Daarnaast moet de game laden als je tussen checkpoints teleporteert. De nieuwe laadschermen bevatten ook item-beschrijvingen, waar eerst nog enkel het Bloodborne-logo op een zwarte achtergrond werd getoond. Tijdens het wachten heb je dan iets te lezen, zoals in de Dark Souls-games.

Update 1.03 haalt ook bugs uit de game, zoals bazen die soms niet meer kunnen bewegen of liften die niet meer werken. Door laatstgenoemde bug kwamen sommige spelers lelijk vast te te zitten. Wanneer je de PlayStation 4 in de rustmodus zet tijdens een online speelsessie, ga je voortaan automatisch terug naar het hoofdmenu. Dan zit je anderen niet in de weg tijdens matchmaking.

De update is nu gratis te downloaden. Bloodborne zat eerder op versie 1.02. Bij de vorige update werd onder meer Bloodborne's item-duplication glitch verwijderd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties