Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

From Software wil graag Battle Royale-game maken

Soulsborne Royale.

From Software-topman Hidetaka Miyazaki meldt in een interview met The Telegraph dat hij in de toekomst graag een Battle Royale-game wil maken. Volgens de bedenker van Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice is de studio enorm geïntrigeerd door het genre, evenals door live service-titels zoals Destiny.

Volgens Miyazaki zou een Battle Royale-game van From Software op verschillende punten verschillen van de huidige games in het genre. Het is echter absoluut nog niet zeker dat de studio zich aan het genre gaat wagen. Miyazaki wijst er immers op dat ook singleplayer-games vandaag nog relevant zijn en dat diversiteit noodzakelijk is.

Cover image for YouTube videoSekiro: Shadows Die Twice - Story Preview Trailer | PS4

De volgende game van Miyakazi is alvast een pure singleplayer-game. Op 22 maart komt immers Sekiro: Shadows Die Twice uit. Eerder maakte From Software al bekend dat Sekiro: Shadows Die Twice geen RPG-systeem heeft.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Bloodborne

PS4

Dark Souls III

Video Game

See 1 more

Sekiro: Shadows Die Twice

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties