Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bloodborne - Terugkeer naar Cathedral Ward en Death Dealer overleven

Home 'sweet' home.

Tijd om in Bloodborne naar een oud gebied terug te keren, meer bepaald naar Cathedral Ward.

Nadat je de Rom, the Vacuous Spider hebt verslagen, dood je de Henchmen en neem je de trap naar beneden. Achter je ligt een lijk met Frenzied Coldblood. Blijf de trap naar beneden volgen en steek de Yahar'gul, Unseen Village lamp aan.

Vanaf hier kan je verder gaan naar het nieuwe gebied, of terug gaan en om enkele items op te pikken. Gebruik de lamp om naar Hunter's Dream te gaan en vervolgens naar de Grand Cathedral lamp te teleporteren. Wanneer de extra items je niet interesseren, kan je het volgende deel van de walkthrough overslaan en meteen naar Yahar'gul, Unseen Village gaan.

Naar Cathedral Ward terugkeren

Wanneer je in de kathedraal aankomt, draai je om en loop je door de deuren. Neem de eerste trappen naar beneden en sla dan links af. Neem de trap verder op naar beneden. Bij de boom recht voor je ligt een lijk met Frenzied Coldblood, maar laat deze nog even liggen.

Ga naar rechts, maar let op het dak aan de linkerkant net voor de trappen. Klim op het dak en dood de Crazed Crows. Ga de trap af tot je bij een Shock Hunter komt.

Shock Hunter doden

Shock Hunters zijn dankzij hun elektrische wapens wat moeilijker dan de gewone versie. Bovendien hebben ze ook een schild en een grote hoeveelheid aan levenspunten. Tenslotte zijn ze ook nog eens erg goed in het ontwijken van je aanvallen. Het goede nieuws is, dat je ze op je huidige level kan verlammen. Let echter wel op je hoeveelheid stamina en neem meteen afstand als je balk leeg begint te geraken.

Besluip de Shock Hunter tot je zijn aandacht trekt en loop terug naar de trap om hem op zijn eentje te bekampen. De Hunter is alleen niet echt moeilijk te verslaan, maar je wil niet met meer dan één tegelijk vechten.

Wanneer je dichtbij komt schiet hij met zijn geweer. Ontwijk die aanval en val de Hunter twee keer aan. Trek terug en wacht zijn tegenaanval af.

Als je erg goed bent in het ontwijken van zijn aanvallen, kan je ook een Charge Attack proberen. Je hebt perfecte timing nodig, maar het is zeker mogelijk. Vergeet ook niet dat je zijn aanvallen met je geweer kunt onderbreken. Ook hier heb je goede timing voor nodig en moet je dicht genoeg staan om daarna meteen een critical hit te scoren.

Death Dealer ontwijken

Wanneer je de Shock Hunter hebt verslagen, ga je terug de trap op en ga je naar het lijk dat je eerder oversloeg. Raap de items op en ga verder. Blijf het pad volgen tot je een Death Dealer ziet. Dood het monster nu, maar zorg er voor dat je niet terug naar Yahar'gul, Unseen Village wordt gestuurd. Vecht bij de waterput, waar het makkelijker is om de aanvallen te ontwijken.

Je kan dit gevecht ook ontwijken. Neem de trap rechts en ga door de grot. Je moet de Henchmen met Pebbles naar je toe lokken.

In de beneden sectie trotseer je twee Cleaver Brutes. Gebruik je geweer om ze te verlammen en vervolgens met een critical hit te vermoorden. In deze kamer bevinden zich ook twee Imps. Als je hun items wil, moet je de Imps voor de laatste Cleaver Brute uitschakelen.

Wanneer alles dood is, ga je het volgende gebouw binnen. Neem de Lead Elixirs van het lijk aan de linkerkant. Baan je een weg door de rest van het gebouw en je komt terug bij het begin van dit deel van de walkthrough.


Onze Bloodborne walkthrough en guide gaat verder:
>>> Bloodborne Yahar'gul, Unseen Village

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties