Skip to main content

Bloodborne - Nightmare Frontier verkennen en overleven

Niet zo zacht dromen.

Tijd om in Bloodborne naar het volgende gebied, Nightmare Frontier, te gaan.

Gebruik de Nightmare Frontier lamp en ga door de opening voor je. Ga naar de rand van de klif. Links zie je een Imp. Dood hem voor hij kan ontsnappen. Ga de linkse heuvel op. Net voor de top ligt een lijk met Madman's Knowledge.

Besluip het Werebeast en scoor met een Charge Attack een critical hit. Ga naar rechts en spring naar beneden in de richting van het lichaam met Lead Elixirs. Blijf het pad volgen en schakel onderweg de Werebeasts uit.

Fading Lake Rune vinden

Ga voorbij de groene lantaarn en vervolgens de linkse heuvel op. Pas op voor de twee Hunters die je in een hinderlaag lokken. Wanneer ze verschijnen loop je een stukje terug om ze van elkaar te scheiden. Wanneer ze dood zijn, volg je het pad tot bij een lijk met de Fading Lake rune. Ga terug de heuvel af.

Octosquids doden

Kijk uit voor een vrouw die met een bel rinkelt. Wanneer je haar ziet, circkel je rond het gebied naar beneden tot je bij een Undead Beast komt. Dood het en neem de Blood Vials van het lijk. Ga terug naar boven en dood de Octosquids. Deze zijn niet moeilijk te verslaan, maar let op voor hun spuugaanval. De grotere versies sproeien een giftige mist in het rond, dus wees extra voorzichtig.

Het water in dit gebied if giftig. Lok de Octosquids naar je toe met Pebbles of Molotov Cocktails. Ga in de grot aan de rechtse kant. Dood de Bell Caller. Ga terug naar de plaats met het Werebeast en neem nu het rechtse pad.

Bekijk op YouTube

Bij de grot ontwijk je de rotsblokken door aan de linkse kant te blijven. Dood de Fur Giants en het Werebeast in de buurt.

Ga bij de stenen brug naar rechts tot je een Daddy Imp ziet. Deze wezens vechten in tegenstelling tot de gewone Imps terug en laten betere items vallen. Wanneer het dood is, ga je terug naar de brug, maar steek nog niet over. Zoek een stenen ramp rechts van de brug. Ga op het uiteinde staan zodat het naar beneden valt. Je hebt nu een binnenweg naar de Nightmare Frontier lamp. Steek nu de brug over en ga de grot aan de overkant binnen.

Clockwise Metamorphosis Rune vinden

Iets verderop wacht een Fur Gaint. Dood hem en volg het linkse pad. Blijf het volgen en neem de Clockwise Metamorphosis rune van het lijk. Ga terug naar de plaats met de Fur Giant en neem het rechtse pad tot je een lijk met de Stunning Deep Sea rune vindt.

Ga de volgende grot binnen. Schakel alle Octosquids uit en neem Frenzied Coldblood van het lichaam. Neem het pad naar het lager gelegen gebied en dood ook hier de Octosquids. Pas op voor de Fur Giants die rotsblokken gooien!

Als je het in dit gebied moeilijk krijgt, ontwijk je snel over het water in de richting van het groene licht. Dood de Fur Gaint en ga de volgende grot binnen. Blijf het rechtse pad volgen tot je bij een Brain Trust vijand komt. Ontwijk deze monsters zo veel mogelijk want ze kunnen snel frenzy veroorzaken.

Brain Trust doden

Wacht in de hoek en draai de camera tot je de Brain Trust ziet. Wanneer het zich omdraait om zijn patrouille verder te zetten, besluip je het en scoor je met een Charge Attack een critical hit. Aan het einde van het pad ga je naar links. Hier vind je nog een Daddy Imp. Blijf het pad volgen en neem Frenzied Coldblood van een lijk.

Draai je om en ga naar het andere einde van het pad. Raap Madman's Knowledge van een lichaam op. Blijf het linkse pad volgen en dood enkele Imps. Blijf het pad langs het giftige water nemen en pik nog Madman's Knowledge op. Je bent nu klaar om het tegen de baas Amygdala op te nemen.


Onze Bloodborne walkthrough en guide gaat verder:
>>> Bloodborne Amygdala

Read this next