Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bloodborne - Lecture Building verkennen en overleven

De les spellen.

Tijd om in Bloodborne naar het volgende gebied, Lecture Building, te gaan.

Als je klaar bent met The One Reborn kan je de trappen opgaan. Bekijk dan de mummie in de stoel. Nu teleporteer je naar het Lecture Building. Het is mogelijk dat je hier eerder bent geweest na een teleportatie in Unseen Village.

Graduates doden

Steek de Lecture Building 2nd Floor lamp aan en ga dan de deur door. Het volgende gebied is bezaaid met Graduates. Ze hebben een groot bereik, maar zijn niet moeilijk om te doden. Je kan ze niet makkelijk verlammen, maar ze zijn wel traag en hebben weinig health.

Dood de Graduates achter de deur, maar kijk uit voor de vijanden die vanop een afstand projectielen schieten. Aan het eind van deze sectie zie je rechts een Reaper. Als deze dood is, kan je naar rechts gaan en nog meer Graduates doden. Er is een lijk aan de achterkant met een Blood Stone Chunk.

Als je de eerste deur neemt tegenover de kamer met de lamp kan je een half dozijn Sedatives van een lijk nemen. Pas op - je wordt aangevallen door een Graduate wanneer je de kamer verlaat. Gebruik een Pebble om het te lokken en vervolgens te doden.

Ga vanuit de kamer met de lamp naar links, neem dan de eerste gang aan je linkerkant. Ga door de deur aan het eind, kijk dan naar rechts waar nog een Graduate je vanaf het plafond wil aanvallen. Gebruik opnieuw een Pebble, dood het en ga naar het balkon met nog een vijand. Lees dan de notitie nabij.

Ga door de volgende deur en de deur daarna tot je weer in de grote gang bent. Ga links, door de deur aan je linkerkant waar nog een notitie op een tafel ligt. Negeer de gloeiende deur recht voor je - deze leidt naar de Nightmare of Mensis, maar wij gaan eerst naar de Nightmare Frontier.

Communion Rune vinden

Ga terug naar waar de Reaper was en ga recht door een nieuwe deur. Betreed de volgende kamer en ga dan naar het balkon en door de volgende deur tot je bij een kist komt. Open die en neem de Communion rune.

Ga terug naar waar de Reaper ooit stond en neem de ladder in de hoek naar beneden. Raak de Mutant Spider aan de deur één keer en ontwijk dan snel om het portaal te ontwijken dat verschijnt. Wacht nu even. Daarna kan je met de spin spreken om het Beg For Life gesture te krijgen. Blijf met hem praten tot je ook de Anti-Clockwise Metamorphosis rune krijgt.

Ga door de volgende deur en die daarna. Pas gewoon op voor het portaal dat verschijnt wanneer je binnenkomt. Steek de Lecture Building lamp van de eerste verdieping aan en verlaat de kamer zoals je die binnenkomt. Ga dan de gang door.

Lecture Theatre Key vinden

Ga door de volgende deur links, blijf dan vooruit gaan tot de volgende deur. Dood de vijand en neem dan de Lecture Theatre key van het lijk rechts. Neem het Student Uniform en Student Trousers van het andere lijk.

Ga door de deur aan de andere kant van de kamer om terug te komen bij een vroeger deel. Ga halfweg de gang rechts en dan door de eerste deur links. Terwijl je het opent, komt er een heel pak Graduates. Trek terug en zorg dat je ze één voor één uitschakelt.

Ga dan de kamer binnen en dood de overblijvende vijanden. Ga nu naar rechts en neem het Augur of Ebrietas van de kist in de volgende kamer. Er is nog een deur aan de rechterkant van de kist. Hierdoor kom je terug in een vorig stuk. Ga nu naar de andere kant van de gang en door de paarse deur om de Nightmare Frontier te bereiken.


Onze Bloodborne walkthrough en guide gaat verder:
>>> Bloodborne Nightmare Frontier

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties