Fortnite Walkthroughs

Fortnite Time Trials locaties uitgelegd

Op zoek naar de Time Trial locaties? Deze gids zal je helpen.

De Time Trials voltooien, en hun bijhorende Time Trial locaties vinden, is één van Fortnite's vele Weekly Challenges.

Fortnite Season 6 release date, thema en Battle Pass uitgelegd

Fortnite Season 6 release date, thema en Battle Pass uitgelegd

Alles wat je over Fortnite Season 6 moet weten.

Fortnite Season 6 komt steeds dichterbij en brengt natuurlijk nieuwe rankings en rewards voor spelers mee.

Als je al enkele maanden Fortnite speelt, weet je ondertussen dat je een Battle Pass nodigt hebt om toegang tot de nieuwe skins, emotes en XP multipliers te krijgen. Maar je moet deze natuurlijk ook wel verdienen door Fortnite Challenges te voltooien.

Als je nog geen ervaren rot bent, raden we ook snel onze handige Fortnite tips en tricks aan.

Lees meer...

Fortnite map update en secrets - Dusty Divot, Risky Reels en alle nieuwe geheimen en Easter eggs

De map van Fortnite heeft sinds de start van Fortnite Season 4 enkele veranderingen gekregen.

De game heeft de afgelopen maanden al een tijdje naar die veranderingen gehint. Zoals de komeet die dreigend in de lucht hing en mogelijk Tilted Towers van de kaart zou vegen.

Enkele veranderingen daarvan zijn uitgekomen (de komeet viel inderdaad op het eiland neer en creëerde zo Dusty Divot) en andere niet (Tilted Towers is er nog).

Lees meer...

Fortnite map update - alle locaties uitgelegd, waar vind je loots en chests

Op deze pagina geven we je meer informatie over de Fortnite map, zodat je meer inzicht hebt in elk gebied en zone op de kaart.

Er zijn bijna twintig individuele regio's te verkennen op de Fortnite map, en elke regio heeft unieke eigenschappen die looten en combat veranderen. Sommige zones zijn dan ook populairder dan andere, en het loont dus echt de moeite om overal van op de hoogte te zijn, zodat je altijd voorbereid bent en weet wat er je te wachten staat.

In dit artikel hebben we alle verschillende zones die je op de map kan vinden een eigen sectie gegeven zodat je het gemakkelijk kunt terugvinden. We geven ook de meest voorkomende chest spawns en de geheime gebieden die je zeker moet weten.

Lees meer...

Fortnite - Gas Station locaties en beloning

Jumping Jack Flash, it's a...

Een nieuwe week betekent nieuwe Fortnite challenges! Zoals vanouds kun je als een kip zonder kop rondlopen, op zoek naar wat je precies moet doen. Geen zorgen: wij gidsen je doorheen deze vage en mysterieuze nieuwe uitdaging! Vergeet vooral niet om onze Fortnite tips en tricks eerst te lezen, zodat je de tegenstand in een mum van tijd in de pan hakt.

Nu Fortnite ook beschikbaar is op iOS, wil je de game uiteraard spelen op je telefoon. In ons Fortnite tips en tricks artikel kon je al lezen dat geluid essentieel is in de game; je kunt je tegenstander namelijk vaak al op voorhand horen. Goede oordopjes zijn dan ook uiterst belangrijk als je de game met succes wilt spelen.