Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chapter 3 eindigt begin december

Wordt het eiland verscheurd?

Epic Games heeft na de finale van de Fortnite Champion Series 2022 een afbeelding getoond waarop je ziet dat het laatste live-evenement van Fortnite Chapter 3 Fracture heet en op 3 december om 22:00 uur van start gaat.

Tijdens de prijsuitreiking kregen toeschouwers op het grote scherm een afbeelding te zien waarop Epic Game het laatste live-evenement van dit chapter aankondigde. Momenteel is het nog niet duidelijk wat we mogen verwachten van dit evenement, maar de verwachting is dat er nadien een nieuwe map naar de game komt.

Dat Chapter 3 nu al ten einde loopt, is opmerkelijk. Chapter 1 duurde twee jaar en kende 10 seasons. Chapter 2 duurde even lang, en had 8 seizoenen. Chapter 3 zal daarentegen eindigen na 3 seizoenen.

Tot de release van Chapter 4 of iets totaal anders, kunnen spelers nog steeds de verschillende Fortnite Chapter 3 Season 4 Battle Pass skins ontgrendelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties