Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite - zo zet je de muziek uit in Rave Cave

Ik hou gewoon niet van dit liedje.

De muziek in de Rave Cave uitzetten, is een van de Weekly challenges die je moet doen tijdens Week 7 van Fortnite Chapter 3 Season 3.

Om deze Fortnite opdracht te voltooien, moet je naar de Rave Cave gaan en de ultieme feestverpester worden door drie luidsprekers kapot te maken.

Voor het voltooien van deze challenge krijg je 15.000 XP als beloning. Die XP zal je helpen om nieuwe Battle Pass skins te ontgrendelen.

Zo zet je de muziek in de Rave Cave uit in Fortnite

De makkelijkste en effectiefste manier om deze Fortnite-opdracht uit te voeren, is door de DJ decks en de luidsprekers op het podium vlakbij de dansvloer in de Rave Cave kapot te maken.

Je kunt snel naar die objecten gaan als je de Rave Cave langst de noordelijk ingang binnengaat en vanaf daar kun je de boxen makkelijk zien.

Hier zet je de muziek uit in de Rave Cave.

Omdat zowel de speakers als de DJ decks worden beschouwd als afzonderlijke objecten kun je deze Fortnite challenge snel te voltooien als je ze alle drie kapotmaakt met een geweer of een melee weapon.

Moest iemand je al voor geweest zijn en deze specifieke luidsprekers zijn al vernietigd (of je zit in een team, waardoor je met meerdere bezig bent in de Rave Cave), dan kan je ook altijd de luidsprekers die ophangen vernietigen. Ook buiten rondom de berg vind je af en toe luidsprekers hangen rond gebouwen, maar daar is het een stuk moeilijker om er drie te vinden.

Wie graag meer ontdekt over Fortnite Chapter 3 Season 3, klikt best eens door naar de gidsen rond de Battle Pass, waar je een exotic wapen koopt, de Indiana Jones skins en de Vibin’ quests en hoe je op dieren rijdt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties