Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Futurama-personages nu beschikbaar in Fortnite

Futurnite.

Futurama's Fry, Leela en Bender in Fortnite.
Image credit: Epic Games

Naar aanleiding van de nieuwe afleveringen van Futurama op Disney+ maakt Epic Games de Futurama-personages Fry, Leela en Bender beschikbaar in Fortnite.

Fry wordt geleverd met de Hypnotoad Back Bling en de Giant Nutcracker Pickaxe. Leela maakt dan weer gebruik van de Nibbler Back Bling en de Solid Gold Fiddle Pickaxe. Bender heeft ten slotte toegang tot de Ben Rodríguez Back Bling en de Unbendable Girder Pickaxe.

Verder kun je in de item shop ook de Planet Express Ship Glider en de Zoidberg Scuttle Emote kopen. Tijdens wedstrijden kun je ook Bender’s Shiny Metal Raygun ontgrendelen door hem van de grond op te rapen of hem af te pakken van Bender zelf.

De skins kosten afzonderlijk 1500 V-Bucks. Wie ze liever alledrie in een keer koopt, kan ze via een bundel ontgrendelen voor 2800 V-Bucks.

Naast Futurama onthulde Epic Games dat het Fortnite Transformers Pack midden oktober uitkomt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties