Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite arcade game winnen uitgelegd

Zo voltooi je deze challenge.

De arcade game winnen in Frenzy Fields of Slappy Shores en de arcade game in Lonely Labs winnen zijn twee Syndicate challenges die je moet voltooien in Fortnite Chapter 4 Season 2.

Op deze pagina leggen we uit hoe je een arcade game wint in Fortnite voor de eerste en vierde stappen van de Syndicate quests op de eerdergenoemde locaties.

Als je één van deze challenges voltooit, krijg je een mooie 15.000 XP. Dat is al een hele stap vooruit naar meer Battle Stars om de Battle Pass te kopen.

Hoe win je de arcade game in Fortnite

Om de arcade game te winnen, moet je eerst en vooral een arcade machine vinden. Voor de eerste challenge in de Syndicate quest, heb je de keuze uit één van de drie arcade machines in Frenzy Fields, of één van de twee in Slappy Shores:

Voor de volgende Syndicate challenge moet je een arcade game winnen, en dat doe je in één van deze twee arcade machines in Lonely Labs:

Wanneer je eentje gevonden hebt, interacteer je ermee om deze te hacken. Daarna moet je de cirkel bewegen naar de 'X' door de pijlen te gebruiken die onderaan het scherm verschijnen.

Wij deden onze challenge bijvoorbeeld op de arcade machine in het noorden van Slappy Shores, en moesten omlaag, rechts, rechts, omhoog, omhoog, en dan weer links drukken om de cirkel naar de 'X' te brengen.

Maar opgelet: je kan de cirkel niet door de grijze vlakken bewegen. Deze blokkeren de weg op je scherm!

Zodra de cirkel in de 'X' is geplaatst, heb je deze challenge voltooid en kan je verder naar de volgende!

Het is niet bepaald Pac-Man, maar het is tenminste een snelle en gemakkelijke challenge die je kan uitvoeren zonder dat een tegenstander je neerschiet.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties