Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chrome Splash locaties en hoe je door muren faseert

Zo pas je het Chrome effect toe en gebruik je het om door muren te faseren.

Fortnite Chapter 3 Season 4 voegt het nieuwe Chrome Splash item toe aan de game.

Je kunt er niet alleen mee over de Fortnite map reizen, maar ook mee door muren faseren. Dit hangt allemaal samen met het chrome thema van dit nieuwe seizoen.

Je moet wel weten waar je een Chrome Splash kunt vinden en hoe je ermee door muren heen kan faseren in Fortnite. Dit item zorgt voor een voordeel tegenover je tegenstanders en je kunt met de Chrome Splash uitdagingen op verschillende manieren voltooien. Als je voortgang wilt boeken in de nieuwe Battle Pass, dan is de Chrome Splash het ideale wapen om mee te beginnen.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Fortnite Chrome Splash locaties

Je kunt een Chrome Splash als ground loot vinden in Fortnite. Dat betekent dat je het op de grond kunt zien liggen of dat je het krijgt als je chests opent. Daarnaast is de kans groot dat je via chrome chests chrome-items en wapens, zoals de EvoChrome wapens, kunt vinden. Hieronder zie je een afbeelding van de Chrome Splash:

De Chrome Splash is een paars (Epic) voorwerp. Ga op zoek naar glanzenden paarse lichtpunten om het te vinden!

Zo gebruik je de Chrome Splash

Chrome Splash is item dat je kunt gooien. Gooi het naast je op de grond om jezelf in chroom te schilderen en in een Chromed state te gaan. Klik op de linker stick om je zowel vanbinnen als vanbuiten te transformeren in een chroomen blob (blobificeren en deblobificeren). Als je een blob bent, beweeg je je sneller voort dan wanneer je te voet gaat. Dubbelklikken op de springknop zorgt ervoor dat je naar voren warped en dat alles lijkt dan weer enorm op de Zero Point Fish van vorig seizoen. Je kunt ook dashen met de linker trigger en je krijgt geen val-damage, maar wees je ervan bewust dat je redelijk veel lawaai maakt als je een chrome blob bent.

Het is ook mogelijk om het item te gebruiken op andere spelers en die vervolgens te besmeuren met chroom. Gooi een Chrome Splash op een teamgenoot om ze in een Chromed state te laten gaan.

Faseer door muren met de Chrome Splash.

Zo faseer je door muren

Nog een interessant aspect van de Chrome Splash is dat je er door muren mee kunt gaan. Gooi het gewoon tegen een muur en je zult een vreemde chrome blob zien waar je in kunt gaan. Vervolgens faseer je door de muur en kom je uit op de andere kant. Dat komt goed van pas als je vijandige aanvallen wilt ontwijken of tegenstanders wilt flankeren.

Wie meer wilt weten over Fortnite Chapter 3 Season 4, klik dan zeker eens door naar onze gids over de Battle Pass en de nieuwe Victory Umbrella die Chromebrella heet.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties