Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chapter 4 Season 2 start vrijdag 10 maart

Neemt mega-proporties aan.

Fortnite Chapter 4 Season 2 start op vrijdag 10 maart 2023. Dat maakt Epic Games bekend via Twitter.

Update: Ondertussen hebben we een duidelijk beeld van hoe het komende seizoen eruit ziet. Lees hier alles wat er nieuw is in Fortnite.


Fortnite Season 2 draagt de naam "Fortnite MEGA" en volgens de cryptische tweet is het seizoen "met precisie gemaakt". Waar dat naar hint hebben we voorlopig het gissen naar. Wel is duidelijk dat het seizoen een Neo-Tokyo thema krijgt, met felle Japanse neon en, waarom ook niet, hagedissen.

Epic Games toont ook de eerste Battle Pass Skin in een teaser. Volgens leaks heet dit personage "Thunder".

Zoals gewoonlijk zal Fortnite even offline gaan voor het nieuwe seizoen start. De Fortnite servers gaan down vanaf vrijdag 10 maart om 8u 's morgens onze tijd. Het exacte tijdstip wanneer ze online gaan, en Fortnite Chapter 4 Season 2 dus officieel van start gaat, is nog niet bekend.

Volgens geruchten krijgt Fortnite een first person-mode in Season 2. Meer informatie en leaks over de Fortnite Chapter 4 Season 2 release vind je in onze gids hierover.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties