Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite slide kick doen en hoe je een runaway boulder losmaakt met een slide kick

Zo voltooi je gemakkelijk deze challenge met een slide kicking.

Een Runaway Boulder losmaken met een slide kick is een weekly challenge van Week 1 van Fortnite Chapter 3 Season 4.

Het is in de praktijk geen moeilijke quest om te voltooien, zolang je weet wat een slide kick is. Ontdek daarom hieronder alles wat je moet weten over deze opdracht. Zo ontdek je hoe je een slide kick doet, waar je runaway boulders vindt en hoe je een runaway boulder losmaakt met een slide kick in Fortnite.

Wanneer je deze opdracht voltooit, krijg je 20.000 xp en die komen goed van pas als je skins van de nieuwe Battle Pass wilt ontgrendelen.

Op deze pagina::

Cover image for YouTube videoFortnite Chapter 3 Season 4 Cinematic Trailer

Zo doe je een slide kick in Fortnite

Je weet misschien hoe je een slide doet in Fortnite, maar heb je slide kicking ook onder de knie? Aangezien beide zaken hetzelfde zijn, weten we zeker dat je weet hoe je een slide kick doet in Fortnite. Het enige verschil tussen beide zaken, is dat je bij een slide kick iets moet raken met je lichaam terwijl je een sliding doet.

Dus zorg er eerst voor dat je sprintmeter volledig vol is - of toch voldoende waardoor je de gewenste afstand kunt overbruggen - dan moet je sprinten, de crouch-knop induwen om te sliden en vervolgens iets al slidend te raken om een slide kick te doen.

Het enige grote minpunt van een slide kick is dat je er niet veel schade mee aanricht.

Zo maak je een runaway boulder los met een slide kick in Fortnite

Omdat een slide kick niet veel damage doet en je er geen enkele runaway boulder mee losmaakt in Fortnite, moet je eerst damage doen op de boulder.

Aangezien een boulder niet veel health heeft, mag je hem maar maximaal twee keer raken met je Pickaxe. Als je hem meer dan twee keer raakt, loop je het risico dat je hem losmaakt zonder dat je er eerst een slide kick tegen hebt gedaan.

Eenmaal je de health van een boulder genoeg hebt verlaagd door hem twee keer met je Pickaxe te raken en creëer je wat afstand tussen jou en de boulder. Het enige wat je nu nog moet doen om de runaway boulder los te maken, is sprinten en erop slide kicken.

Als de slide kick de boulder niet losmaakt, raak hem dan een paar keer om in je opzet te slagen en hem los te maken. Wij brachten de boulder eerst met onze pickaxe naar 30 HP, om vervolgens een eerste keer te sliden om de boulder naar 5 HP te brengen. De tweede slide kick deed het hem telkens.

Waar vind je runaway boulders in Fortnite

Runaway boulders vind je meestal bovenaan steile heuvels of vlakbij hoge gebouwen. De zoektocht naar een boulder is soms erg frustrerend, zeker als iemand er al een heeft losgemaakt. Daarom vind je hieronder de locaties van enkele runaway boulders:

Hierboven zie je een kaart waar de locaties van runaway boulder op staan aangeduid. Hieronder werd hun exacte locatie telkens in het blauw aangeduid en krijg je meer informatie over de exacte plekken waar je ze kunt vinden:

1 - Rave Cave, bovenaan de heuvel in het westen

2 - Op een besneeuwde heuvel in het oosten van een grasveld in het noordwesten van de Logjam Junction

3 - In het oosten van de Rave Cave, bovenaan de grootste heuvel

4 - In het zuiden van de Tilted Towers, op een heuvel vlabij een zipline

Meer informatie over Fortnite Chapter 3 Season 4 vind je in onze gidsen over de Battle Pass, de vernieuwde Fortnite-map Reboot Rally, EvoChrome wapens locaties en de locaties van de Chrome Splash.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties