Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Transformers Pack komt midden oktober uit

Battlebus is speelbaar personage.

Epic Games brengt op 13 oktober een fysieke versie van het Fortnite Transformers Pack uit voor PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. De digitale versie komt op 21 oktober uit via de Epic Games Store en de digitale winkels van de bovenstaande platformen.

Het Transformers Pack bevat de outfits van Bumblebee, Megatron en de Battlebus. Daarnaast krijg je dankzij het pakket ook toegang tot drie Back Blings, drie Pickaxes, twee Emotes en 1000 V-Bucks.

Fortnite skin pack.
De Fortnite Battlebus Outfit en zijn toebehoren.

Hoeveel dit Transformers-getinte pakket precies gaat kosten in Europa is nog niet bekendgemaakt. Amerikaanse gebruikers kunnen het pakket kopen voor $ 24,99 (ongeveer € 23).

In gerelateerd nieuws ontdek je dat Fortnite V-Bucks duurder worden in Groot-Brittannië, Canada en Mexico. Daarnaast zijn Ciri en Yenefer uit The Witcher nu beschikbaar in Fortnite.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties