Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Attack on Titan's Eren Jaeger komt naar Fortnite

MEGA.

Eren Jaeger, het hoofdpersonage uit de immens populaire animereeks Attack on Titan, komt naar Fortnite. Dat bevestigt Epic Games via Twitter.

De Eren Jeager skin via @ShiinaBR

Het werd al even gefluistered in de virtuele wandelgangen van Fortnite, maar nu heeft Epic Games het nieuws eindelijk bevestigd. Dat en een mooi stuk artwork wou de ontwikkelaar verder nog niet vrijgeven, maar dankzij de leaks weten we al meer.

Zo zal Eren Jeager een bonus skin in de Battle Pass zijn. Je zal dus geen extra V-bucks moeten uitgeven in de shop. Ook zal de Maneuver Gear, waarmee de personages in Attack on Titan behending rondvliegen, beschikbaar zijn als item voor elke speler in Fortnite Chapter 4 Season 2. Waarschijnlijk zal dit item vergelijkbaar zijn met de Grapple Glove uit de Spider-Man crossover.

Fortnite Chapter 4 Season 2 start morgen. Het seizoen staat bekend als Fortnite MEGA en heeft Neo-Tokyo als thema. De link met Attack on Titan is dus niet vergezocht. Er gaan meer geruchten en leaks de ronde over het komende seizoen. Daarvoor kan je terecht op onze pagina over Fortnite Chapter 4 Season 2.

Read this next