Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit is wat er nieuw is in Fortnite

Cyberpunk en oude tempels.

Fortnite Chapter 4 Season 2 start vandaag, en heeft veel Aziatische invloeden uit zowel het verleden als de toekomst.

De Fortnite map ondergaat een radicale verandering dankzij de vele nieuwe gebieden met oude tempels en Japanse kastelen alsook een enorme futuristische stad met neonverlichting en hologrammen. In deze stad zal je op speciale rails kunnen springen waarmee je razendsnel van A naar B kunt reizen terwijl je nog steeds de mogelijkheid hebt om tegenstanders uit te schakelen.

Ook nieuw in Fortnite Chapter 4 Season 2 is een zwevend eiland dat pas halfweg de match tevoorschijn komt. Daar zal je ook de gloednieuwe Overclocked Pulse Rifle kunnen vinden. Je kan ook met het Kinetic Blade aan de slag, een zwaard met ingebouwde dash aanval om je tegenstanders te verrassen.

Cover image for YouTube videoFortnite Chapter 4 Season 2 Launch Gameplay Trailer

Er worden ook nieuwe voertuigen geïntroduceerd. opvallend is de Victory Crown Rogue motorbike die zo uit Akira lijkt te komen en de Nitro Drifter auto met neonbanden.

Er is ook een nieuwe Dumpster Diving augment waarmee je loot in dumpsters kunt vinden en de Treasure Hunter augment dat automatisch alle kisten aanduidt in jouw buurt.

Ook de nieuwe Fortnite Battle Pass mogen we niet vergeten. Er zijn acht nieuwe skins, waaronder een hagedis genaamd Thunder, Stray, Drift, en natuurlijk Eren Jeager uit Attack on Titan.

Fortnite Mega.
Fortnite Mega.

Fortnite geeft en Fortnite neemt. De wolven en zwijnen zijn verdwenen en ook andere dieren zoals kikkers en kraaien zijn niet meer te vinden. Ook andere augments zoals de mogelijkheid om te zweven met ballonnen gaan verloren.

Het is ook waarschijnlijk dat alle Oathbound items en wapens verwijderd zijn, zoals de Shockwave Hammer en de Falcon Scout Drone, maar we wachten nog op bevestiging daaromtrent.

Fortnite Mega.
Fortnite Mega.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties