Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Eren Jaeger skin release en Attack on Titan items uitgelegd

Als je niet vecht, kun je niet winnen!

Eren Jaeger van Attack on Titan is de speciale skin in Fortnite Chapter 4 Season 2.

In Attack on Titan leven de mensen in een beschaving omringd door drie enorme muren, die hen beschermen tegen titans, gigantische mens-etende wezens. In de anime en manga volgen we Eren Jaeger die, na een aanval door titans op zijn dorp en de dood van zijn moeder, op wraak zint en lid wordt van het Survey Corps.

Hieronder ontdek je wanneer de Eren Jaeger skin releasev alt in Fortnite, en lijsten we alle Eren Jaeger items op die momenteel al zijn aangekondigd.

Op deze pagina:

Eren Jaeger skin release in Fortnite

De speciale skin in Fortnite Chapter 4 Season 2 is Eren Jaeger, het hoofdpersonage uit Attack on Titan. Afgaande van de aantal dagen van aftelklok in de Battle Pass, komt de skin uit op zaterdag 15 april 2023.

Het kan ook zijn dat de skin al vroeger beschikbaar wordt. Het zou niet voor het eerst zijn dat de special skin beschikbaar is voor de Battle Pass-aftelklop volledig afgelopen is.

Het exacte tijdstip waarop de Eren Jaeger skin beschikbaar wordt is niet bekend, maar we gaan er van uit dat dit samen met de Daily Challenges is. Voor België en Nederland is dat om 15u.

Terwijl je wacht op Eren, kan je natuurlijk wel al de andere verschillende nieuwe Chapter 4 Season 2 Battle Pass skins te krijgen.

Eren Jaeger items in Fortnite uitgelegd

De Eren Jaeger skin is nog niet beschikbaar, maar je kunt wel al een glimp van de skin en de andere cosmetics opvangen.

Er zijn in totaal acht Eren Jaeger beloningen, waaronder de skin zelf, vrij te spelen in Fortnite. Of er nog meer beloningen bijkomen, valt nog af te wachten.

Dit zijn de cosmetische Eren Jaeger-beloningen:

  • Eren’s Faceoff Spray
  • Basement Key Back Bling
  • Scout Regiment Salute Emote
  • Titan Strike Harvesting Tool
  • Determined Eren Emoticon
  • Regiment Gear Weapon Wrap
  • Attack on Titan themed Banner Icon
  • Eren Jaeger skin

Hoe kun je de Eren Jaeger skin in Fortnite krijgen?

Het is momenteel nog niet duidelijk wat je zal moeten doen om de Eren Jaeger skin te krijgen in Fortnite.

Op basis van vorige seizoenen gaan we er van uit dat je wel een aantal challenges zal moeten doen voordat je Eren's skin en bijhorende items kunt kopen. In het vorige seizoen moest je bijvoorbeeld ook de verschillende 'Schools' doorlopen.

Maar natuurlijk is Fortnite zo leuk net omdat het onvoorspelbaar is, dus je weet nooit. Misschien komt Epic Games wel met iets helemaal nieuw!

Als je graag meer wilt weten over Fortnite Chapter 4 Season 2, klik dan zeker eens door naar onze gids over de Battle Pass van dit seizoen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties