Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chapter 4 Season 3 nu beschikbaar

Een wilde junglerit.

Epic Games laat weten dat Fortnite Chapter 4 Season 3 Wilds heet en nu beschikbaar is.

Season 3 laat een deel van de map instorten en een heuse jungle verschijnen. Daardoor kun je nu onder andere in de modder glijden om meer snelheid te halen, over de boomtoppen rennen en je camoufleren om je vijanden ongezien uit te schakelen.

Daarnaast kun je op dino's rijden en werd er nieuwe fauna en flora aan Fortnite toegevoegd. Zo vind je nu onder andere Wildwasps, Bomb Flowers, Stink Flowers en Slurp Plants.

Season 3 zorgt verder voor enkele nieuwe wapens, waaronder de Thermal DMR, het Flapjack Rifle, de Kinetic Boomerang en het Transformers-getinte bazooka cannon.

Naar goede gewoonte kun je via de Battle Pass ook enkele nieuwe skins ontgrendenlen, waaronder Era, Trace, Rian, Optimus Prime en Purradise Meowscles.

Eerder werden ook Miles Morales en Miguel O'Hara uit Spider-Man beschikbaar gemaakt in Fortnite. Daar stopt het niet, want begin mei werd Fortnite uitgeroepen tot een olympische esport.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties