Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ciri en Yennefer uit The Witcher nu beschikbaar in Fortnite

Fortwitcher.

Ciri en Yennefer of Vengerberg uit The Witcher zijn nu beschikbaar in Fortnite. Dat heeft Epic Games laten weten via zijn website.

Wie de Ciri skin voor 2000 V-Bucks koopt in de Item Shop, krijgt er een Basilisk Glider en een combinatie van de Zireael Back Bling en de Zireael Sword Pickaxe bij.

Yennefer is dan weer afzonderlijk te koop voor 1500 V-Bucks of samen met de Bird Skull Back Bling en de Black Wings Emote voor 1800 V-Bucks.

Verder krijg je tot en met 5 juli om 02:00 uur toegang tot twee The Witcher-getinte eilandmappen genaamd Ciri's Escape en Yennefer's Battleground.

Wie beide mappen voltooit, ontgrendelt automatisch de Confident Ciri Emoticon, Annoyed Yennefer Emoticon en The Tale of Two Tempests Banner.

Er is nog goed nieuws , want het eerste deel van derde seizoen van The Witcher-reeks is vanaf 29 juni te bekijken op Netflix. Fortnite Chapter 4 Season 3 is sinds 9 juni beschikbaar.
Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties